Κάκωση πλάγιων κοιλιακών ο Καρνέζης, πάει Αυστραλία ο Μπάρκας!

Gazzetta team
Κάκωση πλάγιων κοιλιακών ο Καρνέζης, πάει Αυστραλία ο Μπάρκας!

bet365

Ο Ορέστης Καρνέζης που αποχώρησε τραυματίας από το φιλικό με την Αυστραλία, έχει υποστεί κάκωση των αριστερών πλάγιων κοιλιακών, με τον Σκίμπε να καλεί στην Εθνική τον Βασίλη Μπάρκα ως αντικαταστάτη του.

Μόνο καλά δεν είναι τα νέα για τον Ορέστη Καρνέζη από την Αυστραλία. Ο διεθνής τερματοφύλακας, τραυματίστηκε κατά την διάρκεια του φιλικού του Σαββάτου και αντικαταστάθηκε από τον Στέφανο Καπίνο. Αμέσως μετά μετέβη σε νοσοκομείο του Σίδνεϊ μαζί με τον γιατρό της ομάδας Οδυσσέα Παξινό όπου και υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Τα αποτελέσματα, έδειξαν πως έχει υποστεί κάκωση των αριστερών πλάγιων κοιλιακών από άμεση πλήξη με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συμμετάσχει στις προσεχείς υποχρεώσεις της Εθνικής.

Ο Μίκαελ Σκίμπε, μόλις πληροφορήθηκε τα νέα έστειλε πρόσκληση στον Ατρόμητο για τον Βασίλη Μπάρκα. Ο νεαρός τερματοφύλακας ετοιμάζει βαλίτσες, καθώς την Κυριακή θα ταξιδέψει για την Αυστραλία όπου την Δευτέρα το απόγευμα θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής ομάδας. Αυτή είναι η πρώτη κλήση του Μπάρκα στην Εθνική ομάδα.

 

Τελευταία Νέα