Kλείνει στην Αρσεναλ ο Βάρντι

Gazzetta team
Kλείνει στην Αρσεναλ ο Βάρντι

bet365

Ο Τζέιμι Βάρντι βρίσκεται μια ανάσα από το Λονδίνο, με τα βρετανικά ΜΜΕ να τονίζουν πως το θέμα της μεταγραφής του στην Αρσεναλ κλείνει τις επόμενες ώρες! Eπιβεβαιώνει ο Ρανιέρι.

Oι λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί η πρώτη μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού στην Premier League, αφού ο Τζέιμι Βάρντι βρίσκεται μια ανάσα από την Αρσεναλ. Οι Κανονιέρηδες ενεργοποίησαν τη ρήτρα αποδέσμευσης που αγγίζει τα 25 εκατ. ευρώ, ενώ ο διεθνής επιθετικός είναι θετικός στο να συνεχίσει στους Λονδρέζους. Τα βρετανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί η μεταγραφή! Ο Βάρντι αναμένεται να καρπωθεί τετραετές συμβόλαιο με απολαβές που θα ξεπερνούν τις 100.000 λίρες!

H γυναίκα του Βάρντι μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της απάντησε στις... επιθέσεις των οπαδών της Λέστερ τονίζοντας πως δεν έχει σχέση με τις αποφάσεις για την καριέρα του άνδρα της. Ολα δείχνουν πως η οικογένεια Βάρντι είναι πολύ κοντά στη μετακόμιση στο Λονδίνο!

Παράλληλα, και ο Κλαούντιο Ρανιέρι φρόντισε να επιβεβαιώσει την κίνηση της Αρσεναλ να ενεργοποιήσει τη ρήτρα του Βάρντι «είναι όλα αλήθεια» είπε ο Ιταλός, ο οποίος περιμένει με τη σειρά του την απάντηση του Αγγλου επιθετικού.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα