Αστέρας Τρίπολης: Πρώτα οι δεσμεύσεις των «11» και μετά μεταγραφές

Gazzetta team
Αστέρας Τρίπολης: Πρώτα οι δεσμεύσεις των «11» και μετά μεταγραφές

bet365

Στον Αστέρα Τρίπολης δεν τρέχει ο σχεδιασμός των μεταγραφών λόγω του ότι είναι ακόμη στον «αέρα» η συμμετοχή των «11» στο επόμενο πρωτάθλημα.

Πρόσφατα έγινε μια συνάντηση που συμμετείχαν 11 ΠΑΕ. Δηλαδή εκτός έμειναν οι «μεγάλοι». Εκεί υπήρξε μια συμφωνία, σύμφωνα με την οποία αν δεν τηρηθούν όσα ειπώθηκαν και δεν υπάρξουν κάποια πράγματα που θα δυναμώσουν τη θέση των μικρομεσαίων, τότε ο Αστέρας Τρίπολης δεν είναι διατεθειμένος να κατέβει στο επόμενο πρωτάθλημα.

Όταν λέγεται κάτι, πρέπει να υπάρχει κι η σοβαρότητα να τηρηθεί. Οι Αράδες δείχνουν αποφασισμένοι να πάνε το θέμα μέχρι τέλους, ώστε να ικανοποιηθούν τα αιτήματα που συμφωνήθηκαν στις 30/5.

Οπότε, λογικό είναι ο κόσμος του Αστέρα να αγωνιά για τις μεταγραφές που ακόμη δεν έχουν γίνει, αλλά πρώτα απ' όλα θα πρέπει να υπάρχουν άλλες εξελίξεις, ώστε να προχωρήσει και ο σχεδιασμός της ομάδας - που εξάλλου ήδη υπάρχει και έχει «τρέξει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα