Στο τραπέζι του Ολυμπιακού κι ο Ζοσουέ

Στο τραπέζι του Ολυμπιακού κι ο Ζοσουέ

Gazzetta team
Στο τραπέζι του Ολυμπιακού κι ο Ζοσουέ

bet365

Ο Φιλίπε Ζοσουέ έχει πέσει στο τραπέζι από τον Μάρκο Σίλβα που τον ξέρει πολύ καλά και θα τον ήθελε στην ομάδα του.

Ο Φιλίπε Ζοσουέ είναι ένα από τα ονόματα που θέλει ο Μάρκο Σίλβα στην ομάδα του.. Σύμφωνα με το «Γαύρο», ο αριστεροπόδαρος κυνηγός είναι ένας παίκτης που έχει αρκετά κοινά με τον Τζίμι Ντουρμάζ. Δηλαδή μπορεί να παίξει τόσο στα άκρα όσο και πίσω από τον επιθετικό. Ο 26χρονος δεν είναι ο μόνος στην εν λόγω λίστα, αλλά σύμφωνα με το δημοσίευμα φαίνεται να κάνει... γκελ στον τεχνικό των πρωταθλητών Ελλάδας.

Πάντα το ίδιο ρεπορτάζ, υποστηρίζει πως με αυτό το δεδομένο, χάνει πόντους η παραμονή του Τζίμι Ντουρμάζ. Ο παίκτης μένει ελεύθερος του χρόνου και έτσι οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα έχει νόημα να τον κρατήσουν στο ρόστερ χωρίς να τον ανανεώσουν από τώρα. Οπότε, περισσότερες πιθναότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο πώλησής του. Καταλυτικό ρόλο σ' αυτό θα παίξει κι η παρουσία του στο Euro. Αν ο Ντουρμάζ κάνει μερικά καλά παιχνίδια, τότε θα είναι και πιο εύκολο ν βρεθεί αγοραστής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα