Ο Λούκας φέρνει (σύντομα) 5,5 εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ!

Ο Λούκας φέρνει (σύντομα) 5,5 εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ!

bet365

Ο Λούκας Πέρεθ είναι αγκαλιά με την Σεβίλλη και η μεταγραφή του γεμίζει με 5,5 εκατομμύρια ευρώ το ταμείο του ΠΑΟΚ! «Μένουν οι υπογραφές», λένε οι Σεβιγιάνοι.

Ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί από κοντά και περιμένει τις οριστικές εξελίξεις στο θέμα της μεταγραφής του Λούκας Πέρεθ. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός θα εξαργυρώσει την εντυπωσιακή χρονιά του στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με τη φανέλα της Ντεπορτίβο και η ομάδα της Γαλικίας θα μπορέσει με τα χρήματα από την πώλησή του στη Σεβίλλη να πάρει βαθιά οικονομική ανάσα.

Η ανάσα θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερη αν δεν υπήρχε στη μέση ο ΠΑΟΚ και η ισπανική εφορία! Όπως αναφέρεται στο σύνολο του ισπανικού Τύπου, η Σεβίλλη είναι έτοιμη να πληρώσει 17-18.000.000 ευρώ για να κάνει δικό της έναν από τους καλύτερους επιθετικούς του ισπανικού πρωταθλήματος.

Στη Plaza de Pontevedra γνωρίζουν ότι περίπου τα μισά χρήματα από το σύνολο της μεταγραφής θα μπουν στο ταμείο της ομάδας, καθώς υπάρχει η ρήτρα του ΠΑΟΚ, που ανέρχεται λίγο πάνω από το 30% του συνολικού κόστους της μεταγραφής, αλλά και οι φόροι προς το κράτος.

Υπολογίζεται ότι το χρηματικό όφελος του «Δικεφάλου» από τη μεταγραφή θα φτάσει κοντά στα 5,5 εκατομμύρια ευρώ, το οποίο θα έρθει να προστεθεί στο 1,5 εκατομμύριο που έβαλε πέρσι το καλοκαίρι όταν και παραχώρησε με μεταγραφή τον Λούκας στη Λα Κορούνια. Για καλή του τύχη, φρόντισε ο Άρνεσεν, να μπει η ρήτρα του 30% σε περίπτωση πώλησης του από την ομάδα της Γαλικίας.

Στην Ισπανία όλοι θεωρούν «τελειωμένη» τη μεταγραφή, το μόνο που απομένει είναι να «πέσουν» οι υπογραφές, οι καλές σχέσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι το κλειδί για την ολοκλήρωσή της, ενώ ο Λούκας θέλει σαν τρελός να πάει στη Σεβίλλη για να μπορέσει να κάνει το όνειρο της παρουσίας στο Τσάμπιονς Λιγκ, πραγματικότητα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα