Σκέφτεται την προοπτική του εξωτερικού ο Κοτσόλης

Σκέφτεται την προοπτική του εξωτερικού ο Κοτσόλης

Gazzetta team
Σκέφτεται την προοπτική του εξωτερικού ο Κοτσόλης

bet365

Το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό φαίνεται πως εξετάζει σοβαρά ο Στέφανος Κοτσόλης, παρότι τόσο ο Αντρέα Στραματσόνι, όσο και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα του έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Το ζήτημα της παραμονής του Στέφανου Κοτσόλη στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν παραμένει ακόμα ανοιχτό.

Όπως αναφέρει η «Live Sport» ο 37χρονος τερματοφύλακας δεν έχει ακόμα απαντήσει στην πρόταση που του έχουν καταθέσει οι «πράσινοι», παρότι τόσο ο τεχνικός της ομάδας, Αντρεά Στραματσόνι, όσο και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα του έχουν μεταφέρει την επιθυμία τους να συνεχίσει να αγωνίζεται με το «τριφύλλι», ποντάροντας πολλά στην εμπειρία του.

Ο Κοτσόλης εμφανίζεται διστακτικός, καθώς η θέση του τρίτου στην ιεραρχία τερματοφύλακα στο ρόστερ του Παναθηναϊκού δεν τον ικανοποιεί και έτσι δείχνει να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στο εξωτερικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα