Ιδανικό ξεκίνημα για την Κολομβία! (gTV + pics)

Ιδανικό ξεκίνημα για την Κολομβία! (gTV + pics)

bet365

Με το... δεξί και χωρίς να ζοριστεί ιδιαίτερα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο «επετειακό» Copa America η Κολομβία που επιβλήθηκε με 2-0 των διοργανωτών ΗΠΑ, χάρη σε τέρματα των Ζαπάτα και Χάμες Ροντρίγκες.

Η «επετειακή» έκδοση του Copa America των ΗΠΑ έκανε την πρεμιέρα της, με την Κολομβία να ξεπερνά με αρκετή ευκολία το εμπόδιο των διοργανωτών, επικρατώντας με 2-0.

Έπειτα από την καθιερωμένη τελετή έναρξης και τη... γιορτή τόσο εντός του αγωνιστικού χώρου, όσο και στις εξέδρες τη σειρά έλαβε η δράση, με το συγκρότημα του Ζοσέ Πέκερμαν να ξεκινά ιδανικά την αναμέτρηση και να ανοίγει το σκορ μόλις στο 9' με τον Ζαπάτα.

Ο Κολομβιανός στόπερ της Μίλαν βρέθηκε στο ύψος του πέναλτι και με τελείωμα στην κίνηση άνοιξε το σκορ, πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και το γρηγορότερο στη διοργάνωση από το 1999 και έπειτα.

Η πρώτη καλή ευκαιρία για τις ΗΠΑ ήρθε στο 36' με τον Ντέμπσι να στέλνει από πλεονεκτική θέση τη μπάλα λίγο αόυτ, ωστόσο στο 40' η κατάσταση δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο για την ομάδα του Γιούργκεν Κλίνσμαν, μιας και ο Γέντλιν παραχώρησε πέναλτι, σταματώντας τη μπάλα με το χέρι σε γύρισμα του Ντίας από τα αριστερά.

Ο Χάμες δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και με εύστοχο χτύπημα διαμόρφωσε το 2-0 φτάνοντας στα 15 γκολ με την Κολομβία. Στο δεύτερο μέρος οι ΗΠΑ είχαν την κατοχή, δίχως ωστόσο να καταφέρουν να πετύχουν κάποιο γκολ και να επιστρέψουν στο ματς. Πιο σημαντική ευκαιρία αυτή του Ντέμπσι στο 60', ενώ στο 77' ο Μπάκα έχασε μοναδική ευκαιρία για το 3-0, στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

A' Όμιλος:
Κολομβία 3
Παραγουάη 0
Κόστα Ρίκα 0
ΗΠΑ 0
 

Τελευταία Νέα