Λίνεκερ σε Βάρντι: «Μείνε στους πρωταθλητές, όχι στους "αιώνιους" δεύτερους»

Λίνεκερ σε Βάρντι: «Μείνε στους πρωταθλητές, όχι στους "αιώνιους" δεύτερους»

bet365

Η Άρσεναλ εμφανίζεται έτοιμη να πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης του Τζέιμι Βάρντι και ο άλλοτε θρύλος της Λέστερ, Γκάρι Λίνεκερ, αποφάσισε να προσπαθήσει να πείσει με τον δικό του τρόπο τον Άγγλο φορ να προτιμήσει να παραμείνει στις πρωταθλήτριες «Αλεπούδες».

Η είδηση πως η Άρσεναλ δήλωσε διατεθειμένη να καλύψει τη ρήτρα αποδέσμευσης (25 εκατ.ευρώ) του Τζέιμι Βάρντι, προκειμένου να τον κάνει δικό της, έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση στο στρατόπεδο των «Αλεπούδων».

Οι εξελίξεις στην υπόθεση έχουν προκαλέσει την αγωνία και του άλλοτε θρύλου της ομάδας, Γκάρι Λίνεκερ, ο οποίος δεν θα ήθελε με τίποτα να δει τον αρχισκόρερ της Λέστερ να αποχωρεί από το KingPower.

Έτσι με μήνυμα του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Λίνεκερ κάλεσε τον Βάρντι να επιλέξει να παραμείνει στους πρωταθλητές, απ' το να ενταχθεί στους «αιώνια» δεύτερους «Κανονιέρηδες» του Αρσέν Βενγκέρ, χρησιμοποιώντας φυσικά αρκετή δόση χιούμορ, όπως πάντα.

«Μείνε στους πρωταθλητές Τζέιμι Βάρντι, μην πας στους “αιώνιους” δεύτερους», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του, το οποίο φυσικά «βομβαρδίστηκε» από χιλιάδες σχόλια.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα