Ντάνι Αλβες: «Champions League και με την Γιούβε»!

Ντάνι Αλβες: «Champions League και με την Γιούβε»!

Ντάνι Αλβες: «Champions League και με την Γιούβε»!

bet365

Ο Ντάνι Αλβες... ανακοίνωσε την μεταγραφή του στη Γιουβέντους, κάνοντας σαφείς τους στόχους του ως Μπιανκονέρο πλέον.

Στην Ισπανία ήταν βέβαιοι ότι ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ έλυσε το συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα για να υπογράψει στην Κυρία. Στην Ιταλία ήταν επίσης βέβαιοι ότι το θέμα προχωρούσε καλά αλλά δεν υπήρχε επίσημη επιβεβαίωση από τους Τορινέζους. Αυτή, τελικά, ήρθε από τον ίδιο τον Ντάνι Αλβες, με δηλώσεις του σε εκπομπή της ιταλικής τηλεόρασης το βράδυ της Παρασκευής.

«Πάντα είμαι χαρούμενος αλλά τώρα ακόμη περισσότερο. Ηρθε η στιγμή να προχωρήσω σε μια αλλαγή στην καριέρα μου. Κατέκτησα πολλούς τίτλους με την Μπαρτσελόνα, το απόλαυσα αλλά τώρα ήρθε η ώρα να απολαύσω και την Ιταλία, την Γιουβέντους. Θέλω να κατακτήσω το Champions League και με την Γιούβε! Σε λίγες μέρες θα είμαι στο Τορίνο για να υπογράψω. Εχω ήδη αποχαιρετήσει τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα και κάποια στιγμή θα επιστρέψω στη Βαρκελώνη. Πρώτα, όμως, θέλω να απολαύσω την Ιταλία και να νικήσω με την Γιουβέντους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα