«Υπογράφει στη Γιουνάιτεντ ο Ιμπραΐμοβιτς» (vid)

«Υπογράφει στη Γιουνάιτεντ ο Ιμπραΐμοβιτς» (vid)

«Υπογράφει στη Γιουνάιτεντ ο Ιμπραΐμοβιτς» (vid)

bet365

Έτοιμη να ολοκληρώσει το πρώτο μεταγραφικό «μπαμ» του καλοκαιριού με την απόκτηση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με έκτακτη ενημέρωση του SkySports.

Πολύ κοντά στην πρώτη μεταγραφική της κίνηση στην εποχή Μουρίνιο βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς όπως μετέδωσε σε έκτακτο δελτίο του το SkySports το σίριαλ της απόκτησης του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα έχει πιθανότατα happy end, με τον Σουηδό να υπογράφει μονοετές συμβόλαιο στους «Κόκκινους Διάβολους».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο αντιπρόεδρος της Γιουνάιτεντ με εκτελεστικά καθήκοντα, Έντ Γούντγουορντ, φαίνεται πως βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τους εκπροσώπους του Ίμπρα, με τον Μουρίνιο από την πλευρά του να επιθυμεί η υπόθεση να έχει κλείσει πριν από το πρώτο παιχνίδι της Σουηδίας στο Euro της Γαλλίας κόντρα στην Ιρλανδία.

Ο Special One φέρεται να είχε ξεκαθαρίσει στη διοίκηση των «Κόκκινων Διαβόλων» πως ο Ζλάταν ήταν η μοναδική προσθήκη που επιθυμούσε για την επιθετική γραμμή της νέας Γιουνάιτεντ που οραματίζεται και αμέσως μετά την ανακοίνωση του Πορτογάλου, οι συζητήσεις με τον μάντατζερ του Σουηδού, Μίνο Ραιόλα, εντάθηκαν.

Έτσι παρά τις ιλιγγιώδεις προτάσεις από την Κίνα, ο 34χρονος φορ φαίνεται πως σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις αποφάσισε οριστικά να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο πρωτάθλημα της Premier League και να αποτελέσει έναν από τους βασικούς πυλώνες στην προσπάθεια του Ζοσέ Μουρίνιο να επαναφέρει τη Γιουνάιτεντ στην κορυφή.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα