«Αύριο ξεκαθαρίζει για Μοντανιέ»

«Αύριο ξεκαθαρίζει για Μοντανιέ»

«Αύριο ξεκαθαρίζει για Μοντανιέ»

bet365

Το θέμα του Φιλίπ Μοντανιέ παραμένει ανοιχτό, με την ΑΕΚ να παραπέμπει στο Σάββατο για τις οριστικές, θετικές ή αρνητικές, εξελίξεις.

Οι συζητήσεις με τον Γάλλο προπονητή συνεχίζονται ως αργά το βράδυ της Παρασκευής και στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ δεν μπορούν να πουν με σιγουριά ποια θα είναι η κατάληξη. Αυτό θα είναι σε θέση να το κάνουν το Σάββατο, ημέρα κατά τη διάρκεια της οποίας θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα αφού ο Μοντανιέ θα δώσει την οριστική απάντηση του.

Προφανώς όχι πριν αναχωρήσει για Παρίσι -αφού πετάει πολύ νωρίς το πρωί- αλλά σίγουρα πριν το φιλικό της Γαλλίας με την Σκωτία, το οποίο θα πρέπει να σχολιάσει και να αναλύσει για τη γαλλική τηλεόραση. Εντός του Σαββάτου, λοιπόν, θα ξέρουμε αν ο Μοντανιέ θα αναλάβει την ΑΕΚ, όπως επιθυμούν διακαώς οι άνθρωποι της και του το έχουν κάνει σαφές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα