Χριστοδουλόπουλος: «Θα τα ξεχάσουμε όλα μόλις μπούμε μέσα»

Χριστοδουλόπουλος: «Θα τα ξεχάσουμε όλα μόλις μπούμε μέσα»

Gazzetta team
Χριστοδουλόπουλος: «Θα τα ξεχάσουμε όλα μόλις μπούμε μέσα»

bet365

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μίλησε για τον αυριανό αγώνα με την Αυστραλία και τόνισε ότι οι διεθνείς μας θα τα ξεχάσουν όλα μόλις μπουν στο γήπεδο.

Για το αυριανό πρώτο φιλικό με την Αυστραλία (4/6 13:00 ώρα Ελλάδας) μίλησε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στο ελληνόφωνο πρόγραμμα του κρατικού ραδιοφώνου SBS της χώρας των καγκουρό. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού από την Ελλάς Βερόνα στη Σαμπντόρια, τόνισε πως οι διεθνείς θα ξεχάσουν την κούραση και τα πάντα μόλις μπουν στον αγωνιστικό χώρο.

«Είμαστε λίγο κουρασμένοι από το ταξίδι, αλλά έχουμε δουλέψει πολύ στην Αθήνα στις προπονήσεις και έχουμε μια ακόμη προπόνηση σήμερα (σ.σ.: οι δηλώσεις έγιναν πριν την τελευταία προπόνηση). Πιστεύω ότι μόλις μπούμε στο γήπεδο και δούμε τον κόσμο, τους Έλληνες φιλάθλους θα τα ξεχάσουμε όλα.

Παίξε νόμιμα με 100+ Ειδικά Στοιχήματα στην Sportingbet

Για μένα είναι η πρώτη φορά στην Αυστραλία και είμαι πολύ χαρούμενος», είπε, αρχικά. Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για τα επόμενα βήματα της καριέρας του. «Πέρυσι έπαιζα στην Σαμπντόρια, για φέτος δεν ξέρω ακόμη. Είμαι σε καλή κατάσταση και έχω πολλά χρόνια ακόμη καλού ποδοσφαίρου μπροστά μου», πρόσθεσε.

 

Τελευταία Νέα