Έτοιμη για το πρώτο φιλικό η Εθνική

Έτοιμη για το πρώτο φιλικό η Εθνική

Νίκος Τσιώκος
Έτοιμη για το πρώτο φιλικό η Εθνική

bet365

Η Εθνική μας ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το πρώτο φιλικό με την Αυστραλία, με όλους όσους είναι στην αποστολή να λαμβάνουν κανονικά μέρος στη βροχερή τελευταία προπόνηση.

Για τις 13:00 (ώρα Ελλάδας) το μεσημέρι του Σαββάτου (4/6) είναι προγραμματισμένο το πρώτο φιλικό της Εθνικής μας ομάδας στην Αυστραλία με τα «καγκουρό». Αυτό θα διεξαχθεί στο ANZ Stadium του Σίδνεϊ, με τη «γαλανόλευκη» να ολοκληρώνει την προετοιμασία της με μία προπόνηση την Παρασκευή (3/6).

Αυτή έγινε υπό συνεχή βροχή χωρίς να προκύψει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής και με όλους να παίρνουν κανονικά μέρος στο πρόγραμμα. Έτσι, ο Μίκαελ Σκίμπ έχει στη διάθεσή του και τους 22 ποδοσφαιριστές που έχει πάρει μαζί του στην Αυστραλία.

Υπενθυμίζουμε ότι αυτοί είναι οι Καπίνο, Καρνέζης, Μόρας, Μπουκουβάλας, Οικονόμου, Σιόβας, Σταφυλίδης, Τζαβέλλας, Τοροσίδης, Χολέβας, Γιαννιώτας, Μανιάτης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Σάμαρης, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Χριστοδουλόπουλος, Αραβίδης, Βέλλιος, Διαμαντάκος, Καρέλης, Παπάζογλου.

 

Τελευταία Νέα