Νέα διακοπή με Μοντανιέ

Νέα διακοπή με Μοντανιέ

Νέα διακοπή με Μοντανιέ

bet365

Ο Γάλλος τεχνικός έφυγε ξανά από τα γραφεία της ΑΕΚ χωρίς να υπογράψει και οι συζητήσεις θα συνεχιστούν απόγευμα προς βραδάκι.

Το gazzetta.gr από το πρωί σας ενημερώνει για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων με την ΑΕΚ, όπως και το γεγονός ότι η πρώτη κουβέντα έφερε και την πρώτη διακοπή, με τον Γάλλο τεχνικό να συζητάει με τον εκπρόσωπο του και τους συνεργάτες του για τα δεδομένα της επαφής με την ΑΕΚ και να επιστρέφει μετά στα γραφεία για να συζητήσουν ξανά.

Κι όμως, ούτε τώρα υπήρξε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και όπως διαβάσατε στο gazzetta.gr αυτό αφορά στη διαφορά που υφίσταται στο οικονομικό κομμάτι μεταξύ των δύο πλευρών, αφού στη χρονική διάρκεια τα έχουν βρει στα δύο χρόνια.

Ο 52χρονος προπονητής αποχώρησε και πάλι από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ χωρίς να έχει υπογράψει και κατευθύνθηκε στο ξενοδοχείο του, με το δεδομένο να είναι πως θα επιστρέψει στις διαπραγματεύσεις με στόχο και σκοπό να τελειώσουν το θέμα και να φτάσουν σε deal ή να μην καταλήξουν πουθενά και να έχουμε... ναυάγιο.

Θυμίζουμε πως η προγραμματισμένη αναχώρηση του Μοντανιέ είναι για αύριο (Σάββατο) πρωί οπότε είναι πολύ πιθανό και λογικό να τελειώσουν άμεσα τις διαπραγματεύσεις με θετική ή αρνητική κατάληξη, είτε το βραδάκι που θα βρεθούν για τελευταία φορά είτε πιο νωρίς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα