Σκίμπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί έχω πολλούς καλούς παίκτες »

Σκίμπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί έχω πολλούς καλούς παίκτες »

Gazzetta team
Σκίμπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί έχω πολλούς καλούς παίκτες »

bet365

Δοκιμές αναμένεται να κάνει ο Σκίμπε, στα φιλικά που θα δώσει η Εθνική μας στην Αυστραλία, ενώ ο Γερμανός δηλώνει ικανοποιημένος από την ποιότητα που υπάρχει στο ρόστερ του.

Ικανοποιημένος από το ρόστερ του είναι ο Σκίμπε, ο οποίος είπε πως θα προβεί σε δοκιμές στο πλαίσιο των φιλικών στην Αυστραλία.

«Αυτό που με ενδιέφερε ήταν να δω πώς λειτουργεί η ομάδα ως σήμερα και να δοκιμάσω πολλούς παίκτες. Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ χαρούμενος γιατί έχω πολλούς καλούς παίκτες στην ομάδα ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου τον Σεπτέμβριο», είπε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός που στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απουσία παικτών από την αποστολή:

«Το γεγονός αυτό μου δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσω άλλους παίκτες. Έχουμε 22 πολύ καλούς παίκτες μαζί μας εδώ στην Αυστραλία».

Για τους ομογενείς που θα έχουν την ευκαιρία να στηρίξουν την Εθνική είπε: «Το γεγονός ότι υπάρχει μεγάλος ελληνικός πληθυσμός στη χώρα είναι μια ενδιαφέρουσα εμπειρία για μας. Ξέρουμε ότι η αντίπαλός μας είναι καλή ομάδα, είχαν ένα πολύ καλό παιχνίδι πριν λίγες ημέρες εναντίον της Αγγλίας και πιστεύω ότι θα γίνουν καλά παιχνίδια».

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Σάμαρης μίλησε για τον Άγγελο Ποστέκογλου, με τον οποίο συνεργάστηκαν στην Παναχαϊκή: «Μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω πολλά παιχνίδια συνεχόμενα. Έτσι μου έδωσε αυτοπεποίθηση και άρχισα να καταλαβαίνω πως είναι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ήταν πολύ θερμός με τους παίκτες. Με βοήθησε να καταλάβω πολλά, ενώ ήμουν νέος και να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα».

Για τον Γιάννου, είπε ο άσος της Μπενφίκα: «Έπαιξα μαζί του στην Εθνική Νέων. Μου αρέσει πολύ ως παίκτης. Είναι δυνατός, ψηλός και γρήγορος. Πιστεύω ότι ήταν από τους καλύτερους επιθετικούς στην Ελλάδα και τώρα στην Κίνα. Είναι καλός μου φίλος και μιλάμε κάποιες φορές στο τηλέφωνο, πιστεύω ότι αξίζει να παίζει στην Εθνική Αυστραλίας και του εύχομαι να παίξει και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα