Ο Κρις Καλαντζής θα βραβευτεί στο φιλικό της Αυστραλίας με την Ελλάδα

Ο Κρις Καλαντζής θα βραβευτεί στο φιλικό της Αυστραλίας με την Ελλάδα

Gazzetta team
Ο Κρις Καλαντζής θα βραβευτεί στο φιλικό της Αυστραλίας με την Ελλάδα

bet365

Ο ομογενής άσος που έγραψε τη δική του ξεχωριστή ιστορία στα ελληνικά γήπεδα με τη φανέλα των δύο αιωνίων θα βραβευθεί στο φιλικό που θα διεξαχθεί στο Σίδνεϊ

Ένα από τα πρόσωπα που θα έχουν την τιμητική τους στο φιλικό παιχνίδι Αυστραλίας–Ελλάδας που θα διεξαχθεί στο Σίδνεϊ στις 4/6 είναι και ο Κρις Καλαντζής, που έγραψε τη δική του, ξεχωριστή ιστορία στα ελληνικά γήπεδα με τη φανέλα τόσο του Ολυμπιακού όσο και του Παναθηναϊκού.

Ο ομογενής μεσοεπιθετικός που διέπρεψε από το 1987 έως το 1997 στα ελληνικά γήπεδο θα τιμηθεί στο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης που θα διεξαχθεί στο Σίδνεϊ, για την παρουσία του στην Αυστραλία και την Ελλάδα.

Ο Κρις Καλαντζής μίλησε, μάλιστα, για την τιμή που θα έχει στο φιλικό, δηλώνοντας στο «socceroos.com.au» ότι είναι κάτι πολύ μεγάλο για τον ίδιο.

«Είναι πολύ μεγάλη τιμή και κάτι πολύ μεγάλο για μένα. Έφυγα από εδώ όταν ήμουν πολύ νέος και έχοντας ελληνικό υπόβαθρο, έπαιξα εκεί για 10 χρόνια, για να επιστρέψω τελικά πάλι εδώ. Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι πολύ μεγάλο για μένα. Έχει περάσει αρκετός καιρός, νόμιζα ότι θα με έχουν ξεχάσει. Πολλοί Έλληνες ετοιμάζονται να πάνε στο παιχνίδι, επειδή αγαπούν το ποδόσφαιρό τους, έτσι θα είναι μία ξεχωριστή βραδιά».

Παράλληλα, ο Κρις Καλαντζής αποκάλυψε ότι όταν ήταν παίκτης του Παναθηναϊκού έγιναν προσπάθειες να αγωνιστεί με την εθνική Ελλάδας, αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό.

«Όταν ήμουν στον Παναθηναϊκό, οι άνθρωποι εκεί προσπαθούσαν να με φέρουν στην εθνική ομάδα στην Ελλάδα. Προσπαθούσαν να το κάνουν να συμβεί, αλλά ήταν πολύ δύσκολο. Προσπαθήσαμε όμως. Ήταν σαν να πηγαίναμε στον πόλεμο. Όταν έχεις παίξει μια φορά για μία χώρα, δεν μπορείς να πας στον πόλεμο για μία άλλη».

Τέλος, ο Κρις Καλαντζής έκανε και την πρόβλεψή του για το φιλικό της 4ης Ιουνίου: «Θα πω ισοπαλία. 1-1 ή 2-2. Η Ελλάδα είναι μια ομάδα που τεχνικά είναι στο ίδιο επίπεδο με τους Ιταλούς. Βασίζονται στην πολύ καλή ομαδική προσπάθεια, παρά στον καθένα ξεχωριστό. Έχουν μερικούς καλούς παίκτες, αλλά και η Αυστραλία. Θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι. Πραγματικά ανυπομονώ».

Πηγή: neoskosmos.com

 

Τελευταία Νέα