Στα γραφεία ο Μοντανιέ για υπογραφές!

Στα γραφεία ο Μοντανιέ για υπογραφές!

Στα γραφεία ο Μοντανιέ για υπογραφές!

bet365

Ο Γάλλος τεχνικός βρίσκεται ήδη στα νέα γραφεία της ΑΕΚ όπου θα ολοκληρωθεί το deal και έπειτα θα ανακοινωθεί παρουσιαστεί!

Όπως είχαμε ενημερώσει από χθες σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί η συμφωνία μεταξύ της ΑΕΚ και του Φιλίπ Μοντανιέ. Αυτήν την ώρα ο Γάλλος τεχνικός βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ με τον εκπρόσωπο του και συζητάνε για το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας και ταυτόχρονα για τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου συνεργασίας (και όχι μόνο)...

Με την ολοκλήρωση της κουβέντας και έπειτα με την επίτευξη συμφωνίας ο 52χρονος τεχνικός αναμένεται να ανακοινωθεί από την ΑΕΚ (εφόσον όλα πάνε καλά όπως δείχνουν τα πράγματα) και θα παρουσιαστεί στην αίθουσα Τύπου στα νέα γραφεία της Ένωσης.

Αργότερα το βράδυ ο Μοντανιέ αναμένεται να δειπνήσει με τον Δημήτρη Μελισσανίδη ο οποίος γνωρίζει τα πάντα για την πορεία των συζητήσεων από τη συνεχή επικοινωνία που έχει με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Να θυμίσουμε ότι χθες ο Γάλλος τεχνικός δείπνησε με τον εκτελεστικό διευθυντή της ΑΕΚ και τους Μιλοβάνοβιτς, Μπαρτόλο και Δημητριάδη τους οποίους κέρδισε με το... καλήμερα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα