Έφτασε Αθήνα για ΑΕΚ ο Μοντανιέ (vids + pics)

Έφτασε Αθήνα για ΑΕΚ ο Μοντανιέ (vids + pics)

Έφτασε Αθήνα για ΑΕΚ ο Μοντανιέ (vids + pics)

bet365

Ο Φιλίπ Μοντανιέ προσγειώθηκε πριν λίγα λεπτά στο «Ελ. Βενιζέλος» για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ. Το gazzetta.gr ήταν εκεί.

Το βράδυ της Τρίτης έγινε γνωστό ότι η περίπτωση του Γάλλου προπονητή είναι αυτή που προκρίθηκε για τον πάγκο της Ενωσης και την Τετάρτη οριστικοποιήθηκε ότι θα ερχόταν άμεσα στην Αθήνα για την τελική συνάντηση. Ετσι και έγινε, με την πτήση από Παρίσι, στην οποία ήταν ο Μοντανιέ, να προσγειώνεται λίγα λεπτά μετά τις 21:00. Επί της υποδοχής ήταν ο τεχνικός διευθυντής Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και ο αρχισκάουτ Αλεχάντρο Ντι Μπαρτόλο, συνοδευόμενοι από τον υπεύθυνο Επικοινωνίας, Ανδρέα Δημάτο.

Εχοντας ήδη μια πρώτη συμφωνία με την ΑΕΚ σε ό,τι αφορά την έγκριση -από πλευράς του- του πρότζεκτ που του παρουσίασε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στη συνάντηση τους στο Παρί το προηγούμενο σαββατοκύριακο, απομένει να τα βρουν οριστικά οι δύο πλευρές στο οικονομικό και τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου. Προς το παρόν, Μοντανιέ και Ενωση έχουν κάνει μόνο μια μικρή-πρόχειρη κουβέντα για το οικονομικό και τώρα θα τα πουν... όπως πρέπει, παρουσία φυσικά του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Για απόψε έχει προγραμματιστεί δείπνο, κατά τη διάρκεια του οποίου θα συζητηθεί και το κομμάτι που αφορά το οικονομικό αλλά και τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου, προκειμένου πρωί-μεσημέρι Παρασκευής να ολοκληρωθεί και τυπικά το deal με την υπογραφή, την ανακοίνωση και την παρουσίαση του Μοντανιέ στους εκπροσώπους του Τύπου.

Αφού γίνουν αυτά, ο Γάλλος τεχνικός θα ξεναγηθεί στα γραφεία της ΠΑΕ και το ΟΑΚΑ ενώ αν καταστεί χρονικά εφικτό θα πάει και από τα Σπάτα. Από εκεί και πέρα, νωρίς το πρωί του Σαββάτου έχει προγραμματίσει την αναχώρηση του για την πατρίδα του, προκειμένου να παρακολουθήσει το Γαλλία-Σκωτία, το οποίο θα σχολιάσει για την γαλλική τηλεόραση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα