Ξεκαθαρίζει για Πανιώνιο, ανοίγουν οι φακέλοι της Football League

Ξεκαθαρίζει για Πανιώνιο, ανοίγουν οι φακέλοι της Football League

bet365

Σύμφωνα με πληφορίες του Gazzetta.gr μέσα στις επόμενες μέρες θα κριθεί η Ευρώπη για τον Πανιώνιο αλλά και ποιες ομάδες της Football League θα πάρουν άδεια.
Η ΕΠΟ έχει δηλώσει από χθες τις ομάδες που θα μετάσχουν στην Ευρώπη τη νέα περίοδο. Είναι όπως ακριβώς έχει η κατάταξη μετά τα πλέι οφ. Το ερωτηματικό φυσικά παραμένει ο Πανιώνιος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Gazzetta.gr μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα έχει κριθεί οριστικά η υπόθεσή του. Είτε αρνητικά είτε θετικά. Η αρμόδια εταιρεία και η UEFA ολοκλήρωσαν την έρευνά τους και αναμένεται το σχετικό πόρισμα.
Κατά τα άλλα σε σχέση με την Football League εάν μία ομάδα από την κατηγορία δεν πάρει άδεια και ενώ έχει διασφαλίσει την άνοδο, της στερείται η δυνατότητα συμμετοχής βάσει της σχετικής προκήρυξης. Δεν μπορεί δηλαδή να ανέβει κατηγορία. Αντίθετα αυτό δεν ισχύει για την Super League καθώς υπάρχουν περιπτώσεις ομάδων όπως για παράδειγμα ο Ηρακλής που είχαν σοβαρό πρόβλημα με την αδειοδότησή τους.
Πότε όμως θα εξεταστούν οι φάκελοι της Football League; Η σχετική ενημέρωση αναφέρει το πολύ σε μία εβδομάδα θα ξεκινήσει η προβλεπόμενη διαδικασία. Η Football League πάντως μέχρι πρότινος δεν είχε επικυρώσει την βαθμολογία. Από την ΕΠΟ θα περιμένουν να δουν τους φακέλους για περισσότερα συμπεράσματα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως όλοι οι φάκελοι αναμένεται να είναι όπως πρέπει.
 

Τελευταία Νέα