Συγκίνησε με την επιστολή του ο Αλβες!

Συγκίνησε με την επιστολή του ο Αλβες!

Gazzetta team
Συγκίνησε με την επιστολή του ο Αλβες!

bet365

O Ντάνι Αλβες είπε αντίο στη Μπαρτσελόνα με μια μοναδική επιστολή ευχαριστώντας από την καρδιά του όλη τη Βαρκελώνη!

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε ότι ο Ντάνι Αλβες μένει ελεύθερος έπειτα από οκτώ χρόνια και 23 τίτλους! Ο Βραζιλιάνος αλλάζει σελίδα στην καριέρα του και με μια συναισθηματική επιστολή προς τους φίλους της Μπαρτσελόνα είπε το δικό του αντίο!

«Σε ένα μήνα συμπληρώνονται οκτώ χρόνια από την άφιξή μου ση Μπαρτσελόνα. Το 2008 μπήκα σε αυτό το σύλλογο, φόρεσα αυτή τη φανέλα με την οποία έχω ζήσει τις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας του. Από την πρώτη μέρα, από την πρώτη προπόνηση υπο τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρδιόλα μέχρι την τελευταία μου σεζόν είχα την τύχη να απολαύσω με πάθος το ποδόσφαιρο!

Εχω δεκάδες, εκατοντάδες εικόνες στο μυαλό μου, στιγμές που μοιράστηκα μαζί σας στο Καμπ Νου και στους δρόμους της Βαρκελώνης για τους τίτλους που κατακτήσαμε. Είμαι προνομιούχος, γιατί μου επέτρεψαν να φορέσω αυτή τη φανέλα, της καλύτερης ομάδας στον κόσμο!

Θα μπορούσα να αναφέρω ένα - ένα όλους τους εξαιρετικούς ανθρώπους με τους οποίους είχα την ευκαιρία να ξεπεράσω προκλήσεις και εμπόδια, αλλά προτιμώ να τους ευχαριστήσω όλους μαζί, επειδή τα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα δεν είναι χώρος για λίγους, όλοι κερδίζαμε, όλοι χάναμε, όλοι δουλεύαμε μαζί! Πρόεδροι, προπονητές, τεχνικό τιμ, εργαζόμενοι, όλους, σας ευχαριστώ πολύ, γιατί οι προσπάθειές μου ανταμείφθηκαν χάρη στην εμπιστοσύνη και στη στήριξη σας.

Με αυτή την επιστολή θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι πήρα την απόφαση να αναζητήσω μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου, γιατί πρέπει να ξέρετε πως κάθε τι πρέπει να τελειώνει τη σωστή στιγμή. Και για μένα ήταν μέχρι εδώ. Φεύγω, αλλά θα επιστρέψω επειδή αγαπώ την ομάδα. Σας ευχαριστώ που με κάνατε να αισθανθώ τόσο την αγάπη σας».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα