Δέκα πράγματα που δεν ξέρετε για τον Πριντέτα

Δέκα πράγματα που δεν ξέρετε για τον Πριντέτα

bet365

Ο Βιτάλι Πριντέτα είναι και τυπικά παίκτης του Πλατανιά και το Gazzetta.gr σας παρουσιάζει δέκα πράγματα που δεν ξέρετε για αυτόν.
- Ο Ουκρανός στόπερ που έχει ύψος 1.97 μ. και μπορεί να παίξει τόσο ως αριστερός στόπερ όσο και ως αμυντικό χαφ πήγε από μικρή ηλικία (12 ετών) σε ειδικό σχολείο στο Vladimir-Volyn για να μπορεί να συνδυάζει ποδόσφαιρο και σπουδές. Είχε από μικρός μεγάλη αγάπη για την μπάλα και σε αυτό τον παρέσυρε και ο αδερφός του που όμως περιορίστηκε σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Δεν έπαιξε ποτέ επαγγελματικά.
- Ο πρώτος του προπονητής ήταν ο Όλεγκ Φίλικ. Θεωρεί ότι του χρωστάει τα... πάντα και ότι τον βοήθησε σε μεγάλο βαθμό να εξελιχθεί.
- Στο γυμνάσιο έπαιζε επιτελικός μέσος και επιθετικός. Μετά γύρισε προς τον άξονα για να καταλήξει στόπερ. Ο ίδιος λέει πως ως φορ είχε έφεση στο γκολ.
- Θεωρεί πως ο δυσκολότερος επιθετικός που έχει αντιμετωπίσει ποτέ είναι ο Ζόναταν Κριστάλδο για τον τρόπο που αναπτύσσεται και μπορεί να κρατάει μπάλα ενώ τρέχει. Ο 27χρονος διεθνής φορ παίζει πλέον στην Παλμέιρας.
- Αγαπημένες του ομάδες είναι οι Μάντστεστερ, Μπαρτσελόνα και Ντόρτμουντ.
- Ένας από τους παίκτες που... γούσταρε πάντως πολύ από την Αγγλία ήταν ο Στίβεν Τζέραρντ.
- Είναι παντρεμένος και έχει και γιο. Η οικογένεια είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα στην ζωή του.
- Είναι μεγάλος φαν των πολεμικών ταινιών και των τανιών καράτε. Ορισμένες που έχει δει και του άρεσαν πολύ ήταν οι: Camp «X-Ray», Sector 4 και Alien War.
- Στον ελεύθερό του χρόνο παίζει αθλητικά videogames και ψάχνεται για καλές ταινίες με θέμα το ποδόσφαιρο αλλά και τον οπαδισμό.
- Του αρέσει αρκετά να ψαρεύει. Στην Ουκρανία ψάρευε ακόμα και σε πάγο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα