«'Μάχη' για Σάντος και Λαριβέι ο Ολυμπιακός»

«'Μάχη' για Σάντος και Λαριβέι ο Ολυμπιακός»

«'Μάχη' για Σάντος και Λαριβέι ο Ολυμπιακός»

bet365

Στην Ισπανία μεταδίδουν πως ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προσπάθεια για τον Αντερλάν Σάντος με κρούση 6 εκατ. ευρώ και πως προσπαθεί να κλείσει και τον Γιοακίν Λαριβέι!

Βάσει των όσων αναφέρουν οι Ισπανοί σε ρεπορτάζ τους ο Βραζιλιάνος στόπερ της Βαλένθια παραμένει ένας βασικός στόχος του Ολυμπιακού. Για τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό ύψους 1.92 ο Μάρκο Σίλβα έχει πολύ καλή άποψη. Οι πρωταθλητές εμφανίζονται να έχουν προσφέρει το ποσό των 6 εκατ. ευρώ για τον παίκτη.

Εκτός από την... μάχη των Πειραιωτών για τον Αντερλάν Σάντος οι Ισπανοί αποκαλύπτουν και επαφές και προσπάθειες για τον Γιοακίν Λαριβέι. Τον Αργεντίνο επιθετικό - που έχει απασχολήσει και παλαιότερα τον Ολυμπιακό - ο οποίος είναι στα 31 του και έπαιζε στην Μπανίγιας στα ΗΑΕ. Ο Λαριβέι είχε φέτος 15 γκολ και 5 ασίστ σε 24 αναμετρήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα