Με Ντι Ματέο και Κλαρκ η Άστον Βίλα

Με Ντι Ματέο και Κλαρκ η Άστον Βίλα

Κώστας Ζάλιαρης
Με Ντι Ματέο και Κλαρκ η Άστον Βίλα

bet365

Ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο είναι ο νέος προπονητής της Άστον Βίλα και στο πλευρό του θα έχει τον Στιβ Κλαρκ, στη νέα εποχή του συλλόγου με τον Κινέζο, Τόνι Ξιά, στο ιδιοκτησιακό.

Οι «χωριάτες» θα επιχειρήσουν να θεσπίσουν πλάνο άμεσης επανόδου στην Πρέμιερ Λιγκ και αυτό το πλάνο θα γίνει προσπάθεια να εκπονηθεί ολοκληρωτικά από τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο που επιστρέφει στην Αγγλία για να δουλέψει.

Ο πρώην τεχνικός της Σάλκε, θα έχει στο πλευρό του τον Στιβ Κλαρκ, με τους δυο τους να έχουν περάσει αμφότεροι και από την Τσέλσι και να έχουν αγωνιστεί μαζί, αλλά να μην έχουν βρεθεί ταυτόχρονα στον πάγκο.

Την ίδια στιγμή, ο νέος ιδιοκτήτης της Βίλα, Δρ. Τόνι Ξιά, περιμένει την έγκριση από την Πρέμιερ Λιγκ και τη Football League για το θέμα της τυπικής ολοκλήρωσης της αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του συλλόγου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα