Τα είπαν Μίχελ και Ίβιτς στην Τούμπα - Η παρουσίαση του Σέρβου

Τα είπαν Μίχελ και Ίβιτς στην Τούμπα - Η παρουσίαση του Σέρβου

Τα είπαν Μίχελ και Ίβιτς στην Τούμπα - Η παρουσίαση του Σέρβου

bet365

Λούμπος Μίχελ και Βλάνταν Ίβιτς είχαν την πρώτη, ουσιαστική, συνάντηση το πρωί της Πέμπτης στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Στις 10/6 η επίσημη παρουσίαση του Σέρβου προπονητή.

Ο Σλοβάκος πρόεδρος και ο Σέρβος προπονητής κουβέντιασαν για θέματα που αφορούν κυρίως τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου, αλλά και κάποιες λεπτομέρειες αναφορικά με το νέο συμβόλαιο το οποίο θα κληθεί σύντομα, ίσως μέχρι αύριο Παρασκευή, να υπογράψει ο Βλάνταν Ίβιτς.

Ένα μεγάλο κομμάτι της συζήτησης περιστράφηκε γύρω από τις μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας, ενώ οι δύο άνδρες κουβέντιασαν και για το ακριβές πρόγραμμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Την ερχόμενη εβδομάδα, πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή 10/6, θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του Βλάνταν Ίβιτς και μια κοινή συνέντευξη Τύπου των δύο για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα