Τζώρτζογλου: «Ο Θωμάς Μητρόπουλος επικοινωνεί με τις Ενωσεις»

Τζώρτζογλου: «Ο Θωμάς Μητρόπουλος επικοινωνεί με τις Ενωσεις»

Τζώρτζογλου: «Ο Θωμάς Μητρόπουλος επικοινωνεί με τις Ενωσεις»

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου επικοινωνεί με τις ΕΠΣ εκ μέρους της αντιπολίτευσης της ΕΠΟ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Τζώρτζογλου, πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου στον ΣΠΟΡ 94,6...

-για την πρόταση του για συνάντηση των διοικητικών ηγετών των μεγάλων ομάδων: «Πριν από περίπου δυόμιση μήνες σε μία σύσκεψη στην ΕΠΣ Ηρακλείου τους είχαμε καλέσει όλους στην Κρήτη να έρθουν και να κάνουμε μια διακήρυξη αρχών για να βελτιώσουμε το ποδόσφαιρο με την ελπίδα ότι κάτι θα βγει καλό για το ποδόσφαιρο. Δυστυχώς δεν έγινε κάτι τέτοιο. Ίσως δεν ήταν και το κατάλληλο τάιμινγκ για την πρόταση αυτή γιατί υπήρχαν εκκρεμότητες όπως το Κύπελλο. Στη συνάντηση της λεγόμενης «αντιπολίτευσης» που βρέθηκα διαπίστωσα ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν. Κάποια πράγματα που διέκρινα στο χώρο δεν μου άρεσαν. 

-εάν εννοεί την παρουσία του Μπέου: «Και όχι μόνο. Η εμπλοκή του Θωμά Μητρόπουλου για παράδειγμα σε αυτή την προσπάθεια. Τι εννοούμε εμπλοκή; Ότι αυτός ήρθε σε επικοινωνία με άλλες ενώσεις για να μπουν στην ομάδα της αντιπολίτευσης. Σύμφωνα με τα λεγόμενα συναδέλφων και φίλων από άλλες Ενώσεις, ναι έχει εμπλοκή. Αυτή η φιλοσοφία του Θωμά Μητρόπουλου, η παρουσία του Αχιλλέα Μπέου λοιπόν δεν με εκφράζει. Παραδέχομαι ότι ο Μπέος πλήρωσε μόνο στο μάρμαρο στην υπόθεση με τα στημένα, αλλά ακόμη κι έτσι εμένα δεν με εκφράζει. Δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία τη δική μου για το ποδόσφαιρο». 

-για την τύχη της πρότασης που έκανε: «Θεωρώ ότι είναι μια έντιμη πρόταση και έτσι τους είπα: ελάτε στην Ελούντα να κάνουμε μια διακήρυξη Αρχών και να κάνουμε προτάσεις για τη νέα ημέρα της διοίκησης. Πρότεινα στον κ.Μελισσανίδη, στον κ.Σαββίδη και στον κ.Παναγόπουλο να γίνει μια συνάντηση, με παρουσία Ενώσεων και των τεσσάρων (σσ. εννοεί και τον Βαγγέλη Μαρινάκη) στην οποία θα γίνουν συναντήσεις και προτάσεις για ένα νέο ποδόσφαιρο και ένα νέο σύστημα εκλογής. Μετέφερα την πρόταση αυτή παρουσία και άλλων προέδρων. Ο κ.Δημητρίου θα μιλούσε με τον κ.Τοπολιάτη και κατ’ επέκτασην στον κ.Μαρινάκη για να βρεθούν και οι τέσσερις. Δυστυχώς, όμως απογοητεύτηκε από ό,τι έγινε. Απογοητεύτηκα. Γιατί τελειώνοντας τα πλέι-οφ άρχισαν τα πλέι-ωχ και κατάλαβα ότι αυτό που προτείνουμε δεν γίνεται. Όμως δεν είναι ποδόσφαιρο μόνο αυτοί οι τέσσερις. Δεν μπορούν αυτοί να αποφασίσουν πως είναι και πως πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο. Αυτό και μόνο δεν είναι χειραγώγηση;». 
 

Best of internet