«Κράξιμο» πριν την κατάθεση του Μέσι για τη φοροδιαφυγή (vid)

«Κράξιμο» πριν την κατάθεση του Μέσι για τη φοροδιαφυγή (vid)

«Κράξιμο» πριν την κατάθεση του Μέσι για τη φοροδιαφυγή (vid)

Στο δικαστήριο της Βαρκελώνης έδωσε το «παρών» ο Λιονέλ Μέσι, για να καταθέσει στην τρίτη ημέρα της εκδίκασης της υπόθεσης περί φοροδιαφυγής, για την οποία κατηγορείται... Αποδοκιμάστηκε και ... τ' άκουσε για τα Panama Papers.   

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει η Δικαιοσύνη και επικαλείται για να καλέσει τον Αργεντινό σε δίκη, με ενδεχόμενη φυλάκιση δύο ετών, τόσο για τον ίδιο, όσο και για τον πατέρα του, ο αστέρας της Μπαρτσελόνα έχει αποκρύψει 4,2 εκατ.ευρώ από το 2007 έως το 2009.

Ο Μέσι και ο πατέρας του, Χόρχε, αρνούνται κατηγορηματικά οτιδήποτε έχει να κάνει με φοροδιαφυγή, υποστηρίζοντας πως έχουν δηλώσει τα πάντα στις ισπανικές Αρχές και είναι καθ' όλα νόμιμοι.

Υπενθυμίζεται πως το 2013, ο Αργεντινός σούπερ σταρ είχε κληθεί να καταβάλει το ποσό των 5 εκατ.ευρώ στην εφορία ως «μέτρο επιδιόρθωσης», έπειτα από έρευνα που είχε επίσης πραγματοποιηθεί εκείνη την εποχή. 

Έξω από το δικαστήριο, πάντως, βρέθηκε κι ένας που «έκραξε» τον Μέσι για τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και την αναφορά του ονόματός του στα Panama Papers που αφορούν τις off-shore εταιρείες... 

Best of internet