Στο Παρίσι η εκπρόσωπος του Άλβες, δεν «συνεργάζεται» η Μπαρτσελόνα

Κώστας Ζάλιαρης
Στο Παρίσι η εκπρόσωπος του Άλβες, δεν «συνεργάζεται» η Μπαρτσελόνα

bet365

Στην πόλη του φωτός βρίσκεται η εκπρόσωπος του Ντάνι Άλβες, Ντινόρα Σάντα Άνα, προκειμένου να συζητήσει με την Παρί Σεν Ζερμέν, όμως, στην προσπάθειά της να ενημερώσει σχετικά και τη Μπαρτσελόνα, μένει με τις ... αναπάντητες κλήσεις.

Ο Βραζιλιάνος μπακ των «μπλαουγκράνα» αναμένεται ν' αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη το φετινό καλοκαίρι, έχοντας δεχθεί κρούσεις, τόσο από τους κυρίαρχους του γαλλικού ποδοσφαίρου, όσο και από τη Γιουβέντους, από μια ομάδα της Κίνας, ενώ φέρεται να υπάρχει ενδιαφέρον και από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει καταθέσει πρόταση στον ποδοσφαιριστή, η ατζέντης και πρώην σύζυγός του, Ντινόρα, γνωρίζει καλά όλες τις λεπτομέρειες και για τον λόγο αυτό ταξίδεψε στο Παρίσι ώστε να διαπραγματευτεί και σε κατ' ιδίαν συνάντηση με τους ανθρώπους του συλλόγου.

Δίχως να έχει υπογράψει ή να έχει συμφωνήσει σε όσα έχει ακούσει από τους Γάλλους, η Ντινόρα προσπαθεί να ενημερώσει σχετικά και τη Μπαρτσελόνα, όμως, όπως αναφέρει η «MundoDeportivo», ο πρόεδρος των Καταλανών, Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, δεν σηκώνει το τηλέφωνο...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα