Ζιλμπέρτο σε Αλαφούζο: «Υπάρχει πολύ λίπος, πρέπει ν' αφαιρεθεί»

Ζιλμπέρτο σε Αλαφούζο: «Υπάρχει πολύ λίπος, πρέπει ν' αφαιρεθεί»

Gazzetta team
Ζιλμπέρτο σε Αλαφούζο: «Υπάρχει πολύ λίπος, πρέπει ν' αφαιρεθεί»

bet365

Με μια χαρακτηριστική ατάκα ο Ζιλμπέρτο Σίλβα είπε στον Γιάννη Αλαφούζο πως στον Παναθηναϊκό υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που πρέπει να αποχωρήσουν από τον σύλλογο...

Μετά την συνάντηση που έγινε την Τετάρτη ανάμεσα σε Ζιλμπέρτο Σίλβα, Γιάννη Αλαφούζο και Αντρέα Στραματσόνι, μπαίνει μπροστά ο σχεδιασμός του Παναθηναϊκού για την νέα σεζόν. Στη συνάντηση των τριών ανδρών, εκτός από τις μεταγραφές, συζητήθηκε και το θέμα των αποχωρήσεων.

Ο Βραζιλιάνος, έχοντας πια μια άποψη για το υπάρχον ρόστερ, σύμφωνα με την «Sport Day», είπε στον Γιάννη Αλαφούζο: «Υπάρχει πολύ λίπος στην ομάδα, πρέπει ν' αφαιρεθεί», εννοώντας τους ποδοσφαιριστές που δεν χρειάζεται ο Παναθηναϊκός.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, τις επόμενες μέρες ο διευθυντής ποδοσφαίρου του «τριφυλλιού», θα έχει συνάντηση με τους μάνατζερ των Σάντσεθ, Εσιέν, Βέμερ για να λυθούν τα συμβόλαιά τους, ενώ παρελθόν θα αποτελέσουν και οι Γιαννακόπουλος, Αναγνωστόπουλος, αλλά και οι Μαμούτε, Πέτριτς, Πράνιτς. Για την νέα χρονιά δεν υπολογίζεται και ο Ατζαγκούν, ενώ αυτό που συμφωνήθηκε είναι να μην πουληθεί κανείς από τους Μπεργκ, Ζέκα, Μολέδο, Βιγιαφάνιες και Λέτο, εκτός αν έρθει κάποια εξαιρετική πρόταση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα