Παρουσιάζει τα εισιτήρια διαρκείας στο... πάρτι του ο Ατρόμητος!

Παρουσιάζει τα εισιτήρια διαρκείας στο... πάρτι του ο Ατρόμητος!

Η ΠΑΕ Ατρόμητος, ανακοίνωσε πως την Τρίτη 7 Ιουνίου, θα πραγματοποιήσει πάρτι όπου θα παρουσιάσει και τα εισιτήρια διαρκείας για την νέα σεζόν.

Παρουσιάζει τα εισιτήρια διαρκείας στο... πάρτι του ο Ατρόμητος!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Γιορτάζουμε τον ερχομό της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς 2016-17, παρουσιάζουμε τις νέες κάρτες διαρκείας!. Σύνθημα μας: «Με μια Φανέλα θα Έρχομαι»!

Η ΠΑΕ Ατρόμητος απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους φίλους της ομάδας μας μικρούς και μεγάλους για το ατρόμητο party που θα κάνουμε όλοι μαζί την ερχόμενη Τρίτη (7 Ιουνίου) στην Κεντρική Πλατεία (Δημαρχείο) Περιστερίου.

Το party μας θα ξεκινήσει στις 18.00 και θα έχει παρουσιαστή τον Πάρη Γκαγκαδέλη. Θα υπάρχουν δραστηριότητες για τα παιδιά όπως φουσκωτό παιχνίδι, τέρματα για την επίτευξη goal, κανονάκι – στόχος, face painting. Επίσης photo booth για να μπορείτε να τυπώσετε την φωτογραφία σας και ένα ποδοσφαιρικό show από τον Άλεξ Πιτσαλίδη.

Δώρα περιμένουν τα παιδιά αλλά και μια ξεχωριστή έκπληξη που είμαστε σίγουροι ότι θα κάνουν το party μας πραγματικά αξέχαστο. Στις 9 το βράδυ θα ανέβει στην σκηνή το συγκρότημα «719  the  Band» για να μας προσφέρει όμορφες και διαχρονικές μελωδίες.

Την ερχόμενη Τρίτη όλοι οι δρόμοι της πόλης ενώνονται στην Κεντρική Πλατεία για να την ντύσουμε στα μπλε!»

 

».

 

Best of internet