«Πιθανότητες για Κάρλος Εντουάρντο ο Ολυμπιακός»

«Πιθανότητες για Κάρλος Εντουάρντο ο Ολυμπιακός»

Ρεπορτάζ από τη Βραζιλία αναφέρει πως ο Ολυμπιακός παραμένει στο... παιχνίδι της διεκδίκησης του Κάρλος Εντουάρντο. Τι τόνισε ο ατζέντης του.

«Πιθανότητες για Κάρλος Εντουάρντο ο Ολυμπιακός»
Η βραζιλιάνικη Globoesporte κάνει μνεία στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Κάρλος Εντουάρντο, δίνοντάς του πιθανότητες για την απόκτησή του. Κάνει λόγο για προχωρημένο των επαφών και προσπάθεια των Πειραιωτών να κάνουν το deal με την Αλ Χιλάλ.
 
Θυμίζουν το ενδιαφέρον της Κορίνθιανς τον Γενάρη που έπεσε στο κενό και το γεγονός πως ο Εντουάρντο είχε κοστίσει στην τωρινή του ομάδα 5,5 εκατ. ευρώ. Εκτός αυτού μεταδίδουν πως η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας έχει δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη - όπως γράψαμε χθες - αλλά και η Νις.
 
Ο ατζέντης του, Μαρσέλο Πινέιρο, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον όλων των προαναφερθέντων ομάδων. Σημείωσε πως πρώτα οι επαφές γίνονται με την Αλ Χιλάλ και μετά με τον ίδιο και τον παίκτη. Ξεκαθάρισε πως ο Εντουάρντο θα φύγει μόνο εάν ικανοποιηθεί και ο ίδιος ο παίκτης και η ομάδα. Οι Βραζιλιάνοι κάνουν λόγο για τιμή πώλησης στα 8 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες τα χρήματα που ζητάνε οι Άραβες είναι 7 εκατ. ευρώ και μπορεί να πέσουν και άλλο.

Best of internet