«Πιθανότητες για Κάρλος Εντουάρντο ο Ολυμπιακός»

«Πιθανότητες για Κάρλος Εντουάρντο ο Ολυμπιακός»

«Πιθανότητες για Κάρλος Εντουάρντο ο Ολυμπιακός»

bet365

Ρεπορτάζ από τη Βραζιλία αναφέρει πως ο Ολυμπιακός παραμένει στο... παιχνίδι της διεκδίκησης του Κάρλος Εντουάρντο. Τι τόνισε ο ατζέντης του.
Η βραζιλιάνικη Globoesporte κάνει μνεία στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Κάρλος Εντουάρντο, δίνοντάς του πιθανότητες για την απόκτησή του. Κάνει λόγο για προχωρημένο των επαφών και προσπάθεια των Πειραιωτών να κάνουν το deal με την Αλ Χιλάλ.
Θυμίζουν το ενδιαφέρον της Κορίνθιανς τον Γενάρη που έπεσε στο κενό και το γεγονός πως ο Εντουάρντο είχε κοστίσει στην τωρινή του ομάδα 5,5 εκατ. ευρώ. Εκτός αυτού μεταδίδουν πως η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας έχει δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη - όπως γράψαμε χθες - αλλά και η Νις.
Ο ατζέντης του, Μαρσέλο Πινέιρο, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον όλων των προαναφερθέντων ομάδων. Σημείωσε πως πρώτα οι επαφές γίνονται με την Αλ Χιλάλ και μετά με τον ίδιο και τον παίκτη. Ξεκαθάρισε πως ο Εντουάρντο θα φύγει μόνο εάν ικανοποιηθεί και ο ίδιος ο παίκτης και η ομάδα. Οι Βραζιλιάνοι κάνουν λόγο για τιμή πώλησης στα 8 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες τα χρήματα που ζητάνε οι Άραβες είναι 7 εκατ. ευρώ και μπορεί να πέσουν και άλλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα