Κακή πρόβα για Ισλανδία (vid)

Κακή πρόβα για Ισλανδία (vid)

Gazzetta team
Κακή πρόβα για Ισλανδία (vid)

bet365

Κακή στην πρόβα τζενεράλε ενόψει Euro η Ισλανδία, η οποία ηττήθηκε 3-2 από τη Νορβηγία στο Οσλο! Τελευταίο τεστ με Λιχτενστάιν.

Μακριά από τον καλό της εαυτό η Ισλανδία, αφού στο πιο δυνατό φιλικό προετοιμασίας ενόψει Euro ηττήθηκε 3-2 στο Οσλο από τη Νορβηγία! Η ομάδα του Λάγκερμπακ βρέθηκε μόλις στο 40'' πίσω στο σκορ με τέρμα που πέτυχε ο Γιόχανσεν! Η Ισλανδία ανέβασε ρυθμό, στο 16' είχε μια καλή στιγμή με τον Γκούντμουντσον, αλλά η προβολή του βρήκε στο δοκάρι! Στο 36΄ ήρθε η ισοφάριση, με τέρμα του Ινγκασον από ασίστ του Γκούντμουντσον. Τα κενά στην άμυνα των Ισλανδών αρκετά και στο 41' ο Χέλαντ πέτυχε το 2-1. Οι φιλοξενούμενοι έβγαζαν φάσεις, είχαν δυο καλές στιγμές με Σίγκουρντσον, Φινμπόγασον να ισοφαρίσουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο 67' ο Σέρλοθ έκανε τρία τα τέρματα των Νορβηγών και το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 3-2 με πέναλτι του Σίγκουρσον!

Θα καταφέρει η Ισλανδία να κάνει την έκπληξη κόντρα στην Πορτογαλία στο παρθενικό της ματς σε Eυρωπαϊκό πρωτάθλημα; Σε απόδοση 5.40 προσφέρει η Interwetten το ενδεχόμενο αυτό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα