Ξανά επίθεση κατά πάντων από Ολυμπιακό!

ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΓΙΑ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, ΣΑΒΒΙΔΗ, ΟΑΚΑ, ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ!

Ξανά επίθεση κατά πάντων από Ολυμπιακό!

Ξανά επίθεση κατά πάντων από Ολυμπιακό!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός πέρασε και πάλι στην αντεπίθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και κυρίως Μελισσανίδη και Σαββίδη.

Η απάντηση του Ολυμπιακού σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ:

«Σε αντίθεση με τις παραισθήσεις του πρώην τροφίμου των φυλακών κ. Μελισσανίδη εμείς αντιπαραβάλλουμε την αλήθεια και την εικόνα. Τις φωτογραφίες και τα βίντεο του τελικού στο ΟΑΚΑ. Ας απαντήσει λοιπόν ο 'εξυγιαντής' και τζάμπα σωτήρας στο φίλαθλο κοινό της χώρας, ποιοί ήταν αυτοί που τον συνόδευαν στον τελικό του Κυπέλλου στα επίσημα του ΟΑΚΑ και πόσες δεκάδες χρόνια φυλακή είχαν ο καθένας;

Ακόμα περιμένουμε την Πολιτεία, τον κ. Κοντονή και την ΕΛ.ΑΣ. να ασχοληθεί με την εισβολή των 'ποινικών' και των εγκληματιών στο ποδόσφαιρο υπό την καθοδήγηση του στενού τους φίλου κ. Μελισσανίδη.

Όσο για τους ευαίσθητους 'εξυγιαντές' του Βορρά που μετρούν... κακουργηματικές πράξεις, ακόμα περιμένουμε να πάρουν θέση για την εγκληματική οργάνωση που εξαρθρώθηκε στην Θεσσαλονίκη στην οποία συμμετείχε υπάλληλος και στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αλήθεια, όλοι αυτοί οι Αρμένιοι και Γεωργιανοί που τους έδινε εντολές, ποιό οικονομικό όφελος είχαν να καίνε τα αυτοκίνητα και τα σπίτια του ατζέντη του Κάτσε ώστε να υπογράψει στον ΠΑΟΚ το συμβόλαιο του με τους όρους που ήθελε ο κ. Σαββίδης; Πως τους έχει διαφύγει μια ολόκληρη εγκληματική οργάνωση, μέλη της οποίας προσελάμβαναν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως ανταμοιβή για πράξεις όπως η πυρπόληση του αυτοκινήτου του προπονητή της Ξάνθης Λουτσέσκου μετά το ΠΑΟΚ-Ξάνθη 0-0;».

Best of internet