Οι υπερβολικές απαιτήσεις χαλάνε του Μεντόσα

Οι υπερβολικές απαιτήσεις χαλάνε του Μεντόσα

bet365

Δύσκολα θα υπάρξει αίσιο τέλος στην μεταγραφή του Χαβιέ Μεντόσα, καθώς η Χιμνάσια Λα Πλάτα ανέβασε σε μεγάλο βαθμό της απαιτήσεις της, ζητώντας για δανεισμό του παίκτη πάνω από 500.000 για δύο χρόνια.

Προς ναυάγιο οδηγείται η περίπτωση απόκτησης του Χαβιέ Μεντόσα από τον Παναιτωλικό. Τα... καναρίνια είχαν κάνει πρόταση στην Χιμνάσια Λα Πλάτα ζητώντας δανεικό τον παίκτη με οψιόν αγοράς, κάτι δηλαδή που συμβαίνει στην μεγάλη πλειονότητα των δανεισμών ποδοσφαιριστών.

Ωστόσο ενώ στο Αγρίνιο περίμεναν την απάντηση της ομάδας στην πρότασή τους, οι Αργεντίνοι έκαναν αντιπρόταση ζητώντας για τον διετή δανεισμό ενός παίκτη που στο κάτω-κάτω δεν ήταν στα βασικά τους πλάνα, πάνω από 500.000 ευρώ. Οι απαιτήσεις αυτές κρίθηκαν υπερβολικές και αν δεν αλλάξουν ρότα οι άνθρωποι της Χιμνάσια και δεχτούν την προσφορά του Παναιτωλικού για τον ελεύθερο δανεισμό με οψιόν, τότε η συγκεκριμένη μεταγραφή θα χαλάσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα