Τώρα το ιδιοκτησιακό για Βέροια

Τώρα το ιδιοκτησιακό για Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Τώρα το ιδιοκτησιακό για Βέροια

bet365

Αφού λύθηκε το θέμα της αδειοδότησης, στη Βέροια βάζουν σε... πρώτο πλάνο τις άμεσες εξελίξεις σε ό,τι έχει να κάνει με την ιδιοκτησία της ομάδας.

Θετική εξέλιξη είχε το θέμα της αδειοδότησης της Βέροιας για τη νέα σεζόν, αφού έγινε δεκτή η έφεσή της κατά της απόφασης για ανάκληση αυτής λόγω των προσφυγών των Αμπντούν και Γιουσούφ. Η «βασίλισσα του Βορρά» ήρθε σε διακανονισμό με τους δύο ποδοσφαιριστές για να ανατραπούν τα δεδομένα και, πλέον, μπορεί να συνεχίσει τον σχεδιασμό της για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Βέβαια, σε... πρώτο πλάνο μπαίνει το ιδιοκτησιακό, ώστε να υπάρχουν άμεσα εξελίξεις και εκεί, καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν. Ήδη είναι γνωστό ότι ο Ζήσης Βρύζας θα αναλάβει νέος πρόεδρος, ύστερα από την παραίτηση του Θόδωρου Καρυπίδη και απομένει να δούμε ποιος θα είναι ο νέος ιδιοκτήτης.

Από την ΠΑΕ, μάλιστα, τονίζουν ότι θα πρέπει να ξεκαθαρίσει σύντομα το εν λόγω θέμα για να προχωρήσουν όλα τα υπόλοιπα. Βέβαια, ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός σε συνεργασία του Βρύζα με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα