Κατηγορείται για κακοποίηση της συζύγου του ο Αρμέρο!

Κατηγορείται για κακοποίηση της συζύγου του ο Αρμέρο!

Gazzetta team
Κατηγορείται για κακοποίηση της συζύγου του ο Αρμέρο!

bet365

Σοβαρά «μπλεξίματα» με το νόμο έχει για ακόμα μία φορά ο Πάμπλο Αρμέρο, καθώς κατηγορείται πως κακοποίησε τη γυναίκα του στη διάρκεια των διακοπών τους στο Μαϊάμι.

Σοβαρές κατηγορίες βαραίνουν τον αριστερό μπακ της Ουντινέζε, Πάμπλο Αρμέρο, μιας και η σύζυγος του κατήγγειλε πως έπεσε θύμα κακοποίησης από τον Κολομβιανό στη διάρκεια των διακοπών τους στο Μαϊάμι.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του 30χρονου μπακ ολοκληρώθηκαν πριν από μερικές ημέρες και ο Αρμέρο μαζί με τη σύζυγο του αποφάσισαν να χαλαρώσουν στις ΗΠΑ. Παρόλα αυτά, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Gazzetta dello Sport, οι τοπικές αρχές δέχτηκαν ένα επείγον τηλεφώνημα από το ξενοδοχείο που διέμενε το ζεύγος.

Επισκέπτες από διπλανά δωμάτια ανέφεραν στην αστυνομία πως άκουσαν κραυγές και κλάματα, με τη σύζυγο του καταθέτει πως ο Αρμέρο επέστρεψε μεθυσμένος στο ξενοδοχείο, μετά την κοινή τους έξοδο το βράδυ της Τρίτης (31/5).

Ο Αρμέρο κατηγορείται από τη σύζυγο του πως της ξερίζωσε τα μαλλιά, με τον ίδιο από την πλευρά του να υποστηρίζει πως όλα συνέβησαν έπειτα από σχετική απαίτηση της γυναίκας του.

Ο Κολομβιανός πέρασε το υπόλοιπο της ημέρας στο κρατητήριο και την Τετάρτη (1/6) του απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες για κακοποίηση και ξυλοδαρμό, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που έχει μπλεξίματα με το νόμο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα