Ο Τζώρτζογλου πρότεινε ξανά συνάντηση των τεσσάρων!

Ο Τζώρτζογλου πρότεινε ξανά συνάντηση των τεσσάρων!

bet365

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, πρότεινε εκ νέου να γίνει συνάντηση των τεσσάρων μεγάλων για να γίνει προσπάθεια να λυθούν τα προβλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο Τζώρτζογλου είπε στην ΕΡΑ Ηρακλείου:
Για την συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης: Ο αριθμός ήταν τεράστιος αν και όχι απόλυτα πραγματικός γιατί κάποιοι πήγαν και στη συγκέντρωση του κ. Γκιρτζίκη, ωστόσο δίνει ελπίδα σε όλους όσους θέλουν αλλαγή από αυτό το ποδόσφαιρο, να φύγει αυτό το σύστημα.
Για την πρόταση του για συνάντηση των τεσσάρων μεγάλων ΠΑΕ: Έκανα την πρόταση που είχα κάνει και προ διμήνου: να κάνουμε μία διακήρυξη αρχών που θα δεσμευθούν όλοι. Χθες (31/5) ο κ. Δημητρίου (σ.σ. πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών) μίλησε στον κ. Τοπολιάτη (σ.σ. αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ) για να μεταφέρει την πρόταση, στον κ. Μαρινάκη. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να αλλάξουν, όπως το ευκόλως χειραγωγούμενο εκλογικό σύστημα, το οποίο πρέπει να διευρυνθεί, η επιλογή των διαιτητών και άλλα.
Για την παρουσία των κ. Μπέου και Θωμά Μητρόπουλου στην συγκέντρωση: Τον Θωμά δεν τον είδα, αλλά διαδραματίζει πρωτεύοντα ρόλο από ότι μου είπαν άνθρωποι που ξέρουν. Ο κ. Μπέος ήταν εκεί και μιλούσε με προέδρους Ενώσεων που είναι γνωστοί του. Αυτό το σύστημα που διοικεί έχει φτάσει το ποδόσφαιρο στον πάτο και πρέπει να φύγει. Αλλά όχι να έρθει ένα άλλο που κάποιοι άνθρωποι... δεν είμαι με αυτούς. Αυτό τους είπα, μην με υπολογίζετε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα