Με Nike ο Ατρόμητος

Με Nike ο Ατρόμητος

Gazzetta team
Με Nike ο Ατρόμητος

bet365

Την έναρξη της συνεργασία της με τη γνωστή εταιρεία αθλητικής ένδυσης Nike ανακοίνωσε ο Ατρόμητος για τη νέα σεζόν.

Σε μία καλύτερη σεζόν ελπίζει ο Ατρόμητος, ώστε να επιστρέψει στα πλέι οφ, και σε αυτή την προσπάθεια θα έχει στο πλευρό του και τη Nike. Οι Περιστεριώτες ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τη γνωστή εταιρεία αθλητικής ένδυσης για την προσεχή αγωνιστική περίοδο, με την ΠΑΕ να εύχεται οι δύο πλευρές να πανηγυρίσουν μαζί πολλές νίκες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος

Η πιο διάσημη εταιρία στο χώρο της αθλητικής ένδυσης έρχεται στην ομάδα μας!.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την «Nike» η οποία θα μας ντύσει για την περίοδο 2016-17!.

Η «Nike» ξεχωρίζει για την ποιότητα των ρούχων της που την έχουν καταστήσει την εταιρία με το πιο δυνατό brand name στον πλανήτη. Το όνομα της προέρχεται από την αρχαία Ελληνίδα θεά Νίκη και το λογότυπο της είναι ένα αφαιρετικό φτερό που παραπέμπει στο άγαλμα της Νίκης της Σαμοθράκης.

Να ευχηθούμε λοιπόν στην ομάδα μας: Πολλές Νίκες με την Nike!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα