«Ο Σαββίδης είναι πιο ΠΑΟΚ από όλους μας»

«Ο Σαββίδης είναι πιο ΠΑΟΚ από όλους μας»

«Ο Σαββίδης είναι πιο ΠΑΟΚ από όλους μας»

bet365

Για άλλη μια φορά ο Θανάσης Κατσαρής έπλεξε το εγκώμιο του Ιβάν Σαββίδη για την τεράστια προσφορά του στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, κατά τη διάρκεια της σημερινής απολογιστικής Γενικής Συνέλευσης, αναφέρθηκε στην ομιλία του στην προσφορά και την εν γένει παρουσία του Ελληνα ομογενή επιχειρηματία στην ομάδα.

«Το ποδόσφαιρο μας έφτασε στα προκριματικά του Champions League. Ας είναι η αρχή αυτή. Πάντα είναι κοντά μας ο κ. Σαββίδης. Έχει μπει στο πετσί και είναι πιο ΠΑΟΚ από εμάς, μας βοηθάει συνέχεια με τον ερασιτέχνη. Ήταν μία δύσκολη οικονομικά χρονιά, αλλά και πολύ επιτυχημένη γιατί πήραμε τίτλους. Είχαμε μηδαμινά έσοδα και επιχορηγήσεις. Κάναμε καλή διαχείριση, δε χρωστάμε στο δημόσιο ούτε στην εφορία. Μόνο κάποιες μικρές καθυστερήσεις στις πληρωμές των τμημάτων. Εύχομαι φέτος να τα πάμε καλύτερα και μαζί με τον Ιβάν να έχουμε καλύτερη ομάδα», ανέφερε ο κ. Κατσαρής.

Ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ «ζει» και από τα χρήματα του Ιβάν Σαββίδη. Το άνοιγμά του έφτασε για την προηγούμενη χρήση στις 287.000 ευρώ, αλλά οι ζημιές θα ήταν πολύ περισσότερες αν δεν υπήρχαν οι 525.000 ευρώ, που εισπράττει βάσει συμφωνίας, για την χρήση του ονόματος, του σήματος και της Τούμπας, από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η συμφωνία ολοκληρώνεται το τρέχον έτος, αλλά στον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ έχουν κάνει μια πρώτη συζήτηση με τον κ. Σαββίδη για την επέκταση του ασπρόμαυρου μνημονίου συνεργασίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα