Μπεργκ: «Κρίμα που δεν προκριθήκαμε, μιλάμε για νέο συμβόλαιο»

Μπεργκ: «Κρίμα που δεν προκριθήκαμε, μιλάμε για νέο συμβόλαιο»

Νίκος Αθανασίου
Μπεργκ: «Κρίμα που δεν προκριθήκαμε, μιλάμε για νέο συμβόλαιο»

bet365

Ο Μάρκους Μπεργκ δήλωσε πανέτοιμος ενόψει Euro, αναφέρθηκε και στην αποτυχία του Παναθηναϊκού στα πλέι-οφ και μίλησε για συζητήσεις νέου συμβολαίου.


«Είναι ωραία να ακούς πως έχεις το προβάδισμα για να παίξεις δίπλα στον Ζλάταν. Έπαιξα τα τελευταία παιχνίδια σε αυτή την θέση και το απόλαυσα. Νιώθω καλά και έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Πρέπει να αποδόσουμε καλά» είπε αρχικά ο Σουηδός φορ του Παναθηναϊκού που ρωτήθηκε και για το 1-1 της Τούμπας από συμπατριώτες του δημοσιογράφους. «Δεν θα έπαιζα έτσι κι αλλιώς ενώ ήμουν και τιμωρημένος. Είναι δύσκολο να διαχειριστούμε αυτό που έγινε αλλά τώρα πρέπει να μπούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Είναι κρίμα γιατί φτάσαμε τόσο κοντά να κερδίσουμε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ» τόνισε χαρακτηριστικά.

Για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό, υπογράμμισε: «Θα δούμε. Αν με ρωτούσατε μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ θα σας έλεγα ότι θέλω να αποχωρήσω από την Ελλάδα, γιατί αμέσως μετά ένιωθα πολύ θυμωμένος αλλά και πικραμένος. Πάντως, νιώθω πολύ όμορφα εδώ και για να αποχωρήσω θα πρέπει να έρθει κάτι πραγματικά εξαιρετικό. Το καλοκαίρι θα δούμε τις επιλογές που θα έχουμε, έχουμε ξεκινήσει συζητήσει για την ανανέωση του συμβολαίου μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα