«Για Ονάζι και Κονέ ο Παναθηναϊκός»

«Για Ονάζι και Κονέ ο Παναθηναϊκός»

Νίκος Ρόλλας
«Για Ονάζι και Κονέ ο Παναθηναϊκός»

bet365

Ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει οτι ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει επαφές για τον Ονάζι της Λάτσιο, ενώ θέλει δανεικό και τον Κονέ από την Ουντινέζε...

Σε αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η ονοματολογία ενόψει της μεταγραφικής περιόδου για τον Παναθηναϊκό.

Αυτή την φορά, πρωταγωνιστές είναι δύο γνωστά ονόματα. Ο Παναγιώτης Κονέ που ανήκει στην Ουντινέζε και ο Ογκενίγι Ονάζι της Λάτσιο.

Το «TuttoMercatoWeb» αναφέρει πως για τον Έλληνα μέσο το ενδιαφέρον του Αντρέα Στραματσόνι έχει μεταφραστεί σε πρόταση για δανεισμό του παίκτη, με το «τριφύλλι» όμως να καλύπτει μέρος του συμβολαίου που έχει με την Ιταλική ομάδα, θέλοντας να υπάρχει και οψιόν αγοράς του στη συμφωνία.

Όσον αφορά τον 23χρονο μέσο της Λάτσιο, ο οποίος το 2010 είχε δοκιμαστεί με τον Εμάνουελ Σάνι από τους «πράσινους» χωρίς να πείσει, το δημοσίευμα αναφέρει πως ήδη υπάρχουν επαφές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα