ΑΕΚ: Στέλνουν Ενρίκε οι Ιταλοί

ΑΕΚ: Στέλνουν Ενρίκε οι Ιταλοί

Θοδωρής Βασίλης
ΑΕΚ: Στέλνουν Ενρίκε οι Ιταλοί

bet365

Την περίπτωση του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού Νούνο Ενρίκε εξετάζει η ΑΕΚ σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα.

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ βρίσκεται ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός της Μποαβίστα, Νούνο Ενρίκε. Σύμφωνα με δημοσίευμα του tuttomercatoweb η Ένωση έχει συμφωνήσει σε όλα με τον 29χρονο αμυντικό και αυτό που απομένει είναι να τα βρουν οι δύο ομάδες.

Το θέμα είναι ότι οι Ιταλοί-τουλάχιστον σε θέματα μεταγραφών δεν είναι και οι πιο αξιόπιστοι-και πρέπει να δούμε αν το εν λόγω δημοσίευμα έχει βάση.

Ο Νούνο Ενρίκε έχει γεννηθεί στις 19 Οκτωβρίου του 1986 και ξεκίνησε την καριέρα του από την Φάφε στην οποία έμεινε για τρία χρόνια έχουν 43 συμμετοχές και 4 γκολ. Στη συνέχεια μετακόμισε στην Άβες για δύο χρόνια πριν πάρει τον δρόμο για την Φεϊρένσε.

Το καλοκαίρι του 2011 αποκτήθηκε από την Μπράγκα η οποία τον παραχώρησε πίσω δανεικό στην Φεϊρένσε. Ακολούθησαν κατά σειρά οι Ακαδέμικα Μπλάκμπερν Ρόβερς, Αρούκα και Γιαγκελόνια, ενώ την φετινή σεζόν αγωνίστηκε στην Μποαβίστα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα