Τζαβέλλας: Κορυφαίος και για τους συμπαίκτες του (vids)

Τζαβέλλας: Κορυφαίος και για τους συμπαίκτες του (vids)

Gazzetta team
Τζαβέλλας: Κορυφαίος και για τους συμπαίκτες του (vids)

bet365

Μετά τον κόσμο του ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Τζαβέλλας αναδείχθηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής για τη σεζόν 2015-’16 και από τους συμπαίκτες του.

Στη μυστική ψηφοφορία των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου, ο Τζαβέλλας κέρδισε την πρώτη θέση αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Ρόμπερτ Μακ με 35 βαθμούς ενώ στην τρίτη βρέθηκε ο Γκόικο Τσίμιροτ με 18.

Γράφει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Φέτος για πρώτη φορά οι παίκτες του Δικεφάλου ψήφισαν τους κορυφαίους της χρονιάς, μία διαδικασία που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά και στόχος είναι να καθιερωθεί στο μέλλον. Οι ποδοσφαιριστές κλήθηκαν να επιλέξουν τον πολυτιμότερο για εκείνους παίκτη της ομάδας, τον κορυφαίο νεαρό καθώς και το καλύτερο τέρμα.

Η διαδικασία απλή. Κάθε ένας είχε από τρεις ψήφους, με την πρώτη επιλογή να παίρνει τρεις βαθμούς, την δεύτερη δύο και την τρίτη τρεις. Ο Γιώργος Τζαβέλλας συγκέντρωσε 49 πόντους και αναδείχθηκε Players’ Player of the Year για την σεζόν 2015-16.

Ένα βραβείο που όπως τόνισε και ο ίδιος είναι το καλύτερο που έχει πάρει στην καριέρα του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα