Χαρίσης: Players’ Young Player of the Year (vid)

Χαρίσης: Players’ Young Player of the Year (vid)

Gazzetta team
Χαρίσης: Players’ Young Player of the Year (vid)

bet365

Ο Χάρης Χαρίσης κέρδισε τη μονομαχία με τον Γιάννη Μυστακίδη για τον τίτλο του πολυτιμότερου νέου ποδοσφαιριστή της ομάδας στη μυστική ψηφοφορία των παικτών του ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός μέσος από τα Γιάννινα συγκέντρωσε τους περισσότερους ψήφους (50) από τους ίδιους τους συμπαίκτες του, μόλις τρεις περισσότερους από τον Γιάννη Μυστακίδη, σε μια ξεχωριστή διαδικασία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα της:

«Ο Χάρης Χαρίσης αναδείχθηκε από τους συμπαίκτες του ως ο Players’ Young Player of the Year μετά από μεγάλη μάχη με τον Γιάννη Μυστακίδη σε μία οριακή ψηφοφορία που κρίθηκε στον νήμα.

Ήρθε στην ομάδα το καλοκαίρι ως ένας φέρελπις νεαρός ποδοσφαιριστής. Με τον καιρό εξελίχθηκε σε μία βασική μονάδα του φετινού ρόστερ. Αν και ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς από την αρχή της σεζόν, ξεπέρασε τις δυσκολίες, δούλεψε σκληρά και κατάφερε να δικαιώσει τους ανθρώπους που τον πίστεψαν και τον έφεραν στην ομάδα.

Η χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για τον ίδιο. Οι συμπαίκτες του τον ανέδειξαν ως Players’ Young Player of the Year μετά από σχετική ψηφοφορία. Ο λόγος για τον Χάρη Χαρίση , τον νεαρό μέσο του Δικεφάλου που άφησε θετικές εντυπώσεις στην πρώτη του χρονιά με την ασπρόμαυρη φανέλα και έδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει σημαντικό κομμάτι του ΠΑΟΚ του μέλλοντος.

Συμπλήρωσε 23 συμμετοχές και 1630 αγωνιστικά λεπτά, αριθμοί που θα μπορούσαν να ήταν πολύ μεγαλύτεροι αν δεν είχε τα προβλήματα τραυματισμών. Ο νεαρός μέσος είχε σημαντική συμβολή και στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας με δύο γκολ και τρεις ασίστ ενώ ήταν εξαιρετικός και σε όλες τις γραμμές δείχνοντας αξιοσημείωτη ωριμότητα παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Στην ψηφοφορία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ για την ανάδειξη του κορυφαίου νεαρού παίκτη συγκέντρωσε 50 βαθμούς αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Γιάννη Μυστακίδη με 47.

Ο Μυστακίδης αφού ολοκλήρωσε το… αγροτικό του στον Πιερικό την περσινή σεζόν και επέστρεψε στην Τούμπα για να διεκδικήσει μία θέση στο ρόστερ του Δικεφάλου. Το καλοκαίρι έπεισε τον Ίγκορ Τούντορ, ο οποίος του έδωσε μία θέση στην Α Ομάδα και ο Μυστακίδης φρόντισε να τον δικαιώσει.

Έξι γκολ, επτά ασίστ σε 30 αγώνες με 1458 λεπτά συμμετοχής. Εξαιρετικά αποτελεσματικός, χρησιμοποιήθηκε κυρίως σαν αλλαγή και προσέφερε πολλές λύσεις από τον πάγκο. Μαζί με τον Χαρίση και τους υπόλοιπους νεαρούς έδειξαν στον Σύλλογο και τους φιλάθλους ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να περιμένει πολλά από αυτούς στο μέλλον.

Ο Χάρης Χαρίσης μετά την λήξη της αναμέτρησης κόντρα στον Παναθηναϊκό παρέλαβε το βραβείο του και μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν στην Τούμπας.

Δείτε το βίντεο του PAOK TV με τις δηλώσεις του νεαρού μέσου και εγγραφείτε για να μαθαίνετε πρώτοι με εικόνα και ήχο όλα τα τελευταία νέα της ομάδας μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα