Μπερμπάτοφ: Εφυγε απογοητευμένος από την Τούμπα

Μπερμπάτοφ: Εφυγε απογοητευμένος από την Τούμπα

Μπερμπάτοφ: Εφυγε απογοητευμένος από την Τούμπα

bet365

Σε μια εβδομάδα θα γνωρίζουμε τι θα συμβεί με το ποδοσφαιρικό μέλλον του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, σύμφωνα με τους συμπατριώτες του δημοσιογράφους.

Ο Βούλγαρος σούπερ σταρ αγωνίστηκε ως αλλαγή στο φινάλε της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό και αυτά τα περίπου 15 λεπτά μπορεί και να ήταν τα τελευταία μιας λαμπρής καριέρας.

Σύμφωνα με τον βουλγαρικό Τύπο, ο Μπερμπάτοφ έφυγε απογοητευμένος από το γήπεδο της Τούμπας, χωρίς να μείνει να γιορτάσει την επιτυχία της ομάδας του, ενώ σχεδόν αδιαφόρησε όταν τον σταμάτησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έξω από τα αποδυτήρια.

Ο «Μίτκο» απέφυγε να πει το παραμικρό αναφορικά με το μέλλον του, ενώ όπως λένε οι συμπατριώτες του η επίσημη ανακοίνωση από τον ίδιο ή τον μάνατζερ του αναμένεται σε περίπου μια εβδομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα