Ας γκρινιάζουν τώρα οι άλλοι για τον ΠΑΟΚ...

Ας γκρινιάζουν τώρα οι άλλοι για τον ΠΑΟΚ...

Ας γκρινιάζουν τώρα οι άλλοι για τον ΠΑΟΚ...

bet365

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για την πρωτιά του ΠΑΟΚ και την... Θεϊκή παρέμβαση για την απόδοση δικαιοσύνης!

Ήταν η καλύτερη ομάδα και το απέδειξε ΠΟΛΛΕΣ φορές στα πλέι οφ.

Οι παίκτες του ήταν οι πιο αποφασισμένοι και μας το έδειχναν κάθε μέρα, σε κάθε φάση.

Ο προπονητής του είχε το καλύτερο σχέδιο, προετοίμασε καλύτερα από τους άλλους την ομάδα του, την διαχειρίστηκε όσο καλύτερα μπορούσε και με την εμπειρία που διέθετε στη διοργάνωση, πέτυχε σπουδαία πράγματα.

Ο κόσμος του είχε φοβερή παρουσία στη Νέα Σμύρνη και γέμισε την Τούμπα σε αντίθεση με όλους τους άλλους. Το ήθελαν και αυτοί πάρα πολύ!

Ο Σαββίδης έκανε ότι μπορούσε εδώ και μήνες για να ανεβάσει την ομάδα του πάνω από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Για το γόητρο, για το «γαμώτο» για να πάρει και αυτός μία χαρά, για το όνειρο του Τσάμπιονς Λήγκ… Έκανε πάντως πολλά, που κάποτε θα γίνουν γνωστά!

Να που το ποδόσφαιρο «έδωσε» στον ΠΑΟΚ αυτό που του άξιζε.

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, ο Θεός αποφάσισε στην απόκρουση του Γλύκου μετά το εκπληκτικό τελείωμα του Πέτριτς και ειδικά στην κεφαλιά(!) του Στιλ να δώσει στον ΠΑΟΚ αυτό που άξιζε (Κακά τα ψέματα αν ο ΠΑΟΚ έχανε αυτά τα πλέι οφ από κεφαλιά του αντίπαλου τερματοφύλακα, νομίζω ότι 24 χιλιάδες φίλαθλοι θα ήταν ακόμη στην Τούμπα, καθισμένοι στη θέση τους, άκρως αποσβολωμένοι, σοκαρισμένοι και αμίλητοι…).

Για να μην ξεφεύγουμε μια και τις επόμενες μέρες θα αναλυθούν τα πάντα…

Δεν κέρδισε κάτι τρομερό ο ΠΑΟΚ! Γόητρο, αυτοπεποίθηση, χαρά και χρόνο για να προετοιμαστεί και να δοκιμάσει γι’ άλλη μια φορά στα προκριματικά του Τσάμπιονς Ληγκ κατάφερε να αποκομίσει. Αυτά είναι τα οφέλη, αυτά κάνουν τον ΠΑΟΚτσή να χαμογελάει και να ονειρεύεται. Δεν θέλει και πολλά εξάλλου…

* ΤΟ πρόσωπο των ημερών είναι ο Βλάνταν Ίβιτς. Ο οποίος πέτυχε εκπληκτικά πράγματα στα πλέι οφ και σε ζωντανή μετάδοση έμαθε ότι συνεχίζει στον πάγκο του ΠΑΟΚ!

Για τον προπονητή του ΠΑΟΚ ένα πράγμα προς το παρόν:

Τον Βλάνταν Ίβιτς, εφόσον ο Ιβάν Σαββίδης τον πίστεψε θα έπρεπε να του αναθέσει τη θέση ακόμη και σε ένα πιθανό 1-2! Ακόμη και αν ο Γλύκος δεν κατάφερνε στο 87΄ να κάνει την απόκρουση της χρονιάς!

Και κάτι ακόμη: Η επιτυχία του Ίβιτς στον πάγκο του ΠΑΟΚ εξαρτάται… φυσικά από τον ΠΑΟΚ!

* Κάτι τελευταίο, στο οποίο θα επιστρέψουμε και τις επόμενες μέρες…

Πολλοί και διάφοροι, γενιές ολόκληρες, μεγάλωσαν και έμαθαν και «επένδυσαν» σε έναν ΠΑΟΚ…γκρινιάρη! Σε έναν ΠΑΟΚ που πάντα αδικούνταν και φώναζε και παραπονιόνταν.

Λοιπόν… Ήρθε η ώρα να τα ξεχάσετε ΚΑΙ αυτά!

Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος και ως μεγάλος θα αντιμετωπίζεται…

Θα ευνοείται και θα αδικείται και ξανά μετά θα ευνοείται! (Εξάλλου μόνιμη και συστηματική και εγκληματική εύνοια, μόνο ένας έχει στον κόσμο).

Αν πάντως το ποδόσφαιρο δεν γίνεται να παίζεται πάντα στο 50-50 (που πολλές φορές δεν γίνεται, αρκεί να μην φθάνει στο 100-0 και πάντα με τους ίδιους πρωταγωνιστές) ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ θα είναι πάντα ο αδικημένος, αυτός που «βολεύει» να γκρινιάζει!

( Για όσους μπερδεύονται και θα θυμηθούν πάλι τους… σουλτάνους και τους χαλίφηδες, τώρα που το ποδόσφαιρο πάει να στρώσει, ο δυνατός δύο φορές θα ευνοείται και μία θα αδικείται. Πέντε σφυρίγματα θα είναι υπέρ του, τρία κατά και άλλα δέκα θα είναι σωστά, καθαρά και 50αρίσια. Το ίδιο και στα δικαστήρια και παντού).

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν, θα… πρέπει και θα… παίρνει όσα αναλογούν στο τεράστιο μέγεθός του.

Όπως ΑΚΡΙΒΩΣ έγινε στα αυτά τα πλέι οφ! Εντός και εκτός γηπέδων!

(Όποιος σοκαρίστηκε, όποιος αλλιώς έμαθε να διαβάζει αυτά που «έπρεπε» να του πασάρουν, γιατί αυτό «πουλούσε», ας ξαναδιαβάσει τα παραπάνω, για να τα εμπεδώσει στη δεύτερη φορά…).

Τέλος… μπράβο σε αυτούς τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ξέφυγαν από τη μιζέρια και με την προσπάθειά τους, με τη δουλειά τους και με το μυαλό τους, πήραν για τον Δικέφαλο του Βορρά αυτά που του ανήκουν σε σχέση και με τους άλλους…

Ας γκρινιάζουν τώρα οι άλλοι για τον ΠΑΟΚ…

Και για τη διαιτησία και για το πρόγραμμα και για τις ημέρες και για την Τούμπα και τις αποφάσεις των δικαιοδοτικών οργάνων και για τη θύρα 4 και… και… και…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.