Μουρίνιο: «Αν μιλήσουμε για μένα και τον Πεπ, θα ... χάσουμε το τρένο»

Κώστας Ζάλιαρης
Μουρίνιο: «Αν μιλήσουμε για μένα και τον Πεπ, θα ... χάσουμε το τρένο»

bet365

Λάθος σκεπτικό είναι για τον Ζοσέ Μουρίνιο να «πρωταγωνιστήσει» η κόντρα του με τον Πεπ Γκουαρντιόλα στους πάγκους των συλλόγων του Μάντσεστερ και να χαθεί το πραγματικό νόημα της δύσκολης κούρσας της επόμενης Πρέμιερ Λιγκ.

Με τον «special one» ν' αναλαμβάνει πλέον τη Γιουνάιτεντ και τον Γκουαρδιόλα ν' αντικαθιστά τον Πελεγκρίνι στη Σίτι, το κορυφαίο πρωτάθλημα αποκτά επιπλέον δύο εξαιρετικούς προπονητές, με την επόμενη αγωνιστική περίοδο να προετοιμάζει άπαντες για ... τρομερές αγωνιστικές εξελίξεις.

Κληθείς να μιλήσει για τον «αντίζηλό» του, ο Ζοσέ Μουρίνιο θέλησε να ξεκαθαρίσει πως είναι εντελώς λάθος να περιοριστεί η όποια κουβέντα ή το όποιο ενδιαφέρον στα πρόσωπα που θα βρίσκονται στους πάγκους των ομάδων του Μάντσεστερ.

«Στην Ισπανία, το πρωτάθλημα θα το έπαιρνα είτε εγώ, είτε εκείνος, όταν συνυπήρξαμε στο πρωτάθλημα. Εκεί, η προσωπική κόντρα μπορεί να κρίνει το πρωτάθλημα και να παίξει το ρόλο του. Στην Πρέμιερ Λιγκ, αν εγώ σκέφτομαι εκείνον κι αυτός εμένα, τότε θα ... χάσουμε το τρένο και κάποιος άλλος θα κατακτήσει την κορυφή».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα