Μηνύματα συμπαράστασης στον Πουλίδο από συμπαίκτες του στην Εθνική

Μηνύματα συμπαράστασης στον Πουλίδο από συμπαίκτες του στην Εθνική

Gazzetta team
Μηνύματα συμπαράστασης στον Πουλίδο από συμπαίκτες του στην Εθνική

bet365

Ευχές στον Άλαν Πουλίδο να ξεπεράσει γρήγορα το σοκ της απαγωγής και της περιπέτειας του έστειλαν ο Ντιέγο Ρέγιες και ο Έκτορ Ερέρα.

Οι Μεξικανοί διεθνείς βρίσκονται στην αποστολή των «El Tri» για το Κόπα Αμερικα που θα διεξαχθεί το φετινό καλοκαίρι, όμως δεν ξεχνούν τον πρώην συμπαίκτη τους.

Μιλώντας στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου την Τρίτη (31/5) για το φιλικό με τη Χιλή, μίλησαν για την περιπέτεια του επιθετικού του Ολυμπιακού, εκφράζοντας του τη συμπαράσταση τους.

«Τον στηρίζω, όπως έγραψα και στον λογαριασμό μου στα social media. Ήταν πολύ άτυχος, όμως χάρις στο Θεό είναι ξανά με την οικογένεια του, με αυτούς που αγαπάει. Για μένα αυτό είναι το σημαντικότερο», ανέφερε ο Ρέγιες, ενώ ο Ερέρα τόνισε: «Φυσικά και είμαστε στο πλευρό του. Ευτυχώς όλα τέλειωσαν κι επέστρεψε σπίτι του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα