Σίλβα: «Καμία επαφή με Πόρτο, θέλω όμως να γυρίσω κάποια στιγμή στην Πορτογαλία»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ

Σίλβα: «Καμία επαφή με Πόρτο, θέλω όμως να γυρίσω κάποια στιγμή στην Πορτογαλία»

Ο Μάρκο Σίλβα, έδωσε συνέντευξή στην Πορτογαλία, όπου τόνισε ότι δεν τον προσέγγισε κανείς από την Πόρτο, εκφράζοντας ωστόσο την επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή στην χώρα του.   

Σίλβα: «Καμία επαφή με Πόρτο, θέλω όμως να γυρίσω κάποια στιγμή στην Πορτογαλία»

Ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών φιλοξενήθηκε σε εκπομπή του πορτογαλικού τηλεοπτικού σταθμού TVI24. Εκεί αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Πόρτο, στους παίκτες που ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό από την πορτογαλική αγορά, αλλά και στη φετινή σεζόν με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Σίλβα ξεκαθάρισε πως μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια επαφή με τους «δράκους», ωστόσο ανέφερε πως επιθυμεί να επιστρέψει και να δουλέψει κάποια στιγμή στη χώρα του και μάλιστα σε ομάδα που θα διεκδικεί το πρωτάθλημα: «Μπορώ να σας πω ότι ήρθα στην Πορτογαλία πριν από δύο εβδομάδες και δεν με έχει προσεγγίσει κανένας από την Πόρτο. Αυτή είναι η αλήθεια ανεξάρτητα από το τι έχει ειπωθεί. Δεν έχει υπάρξει κάποια επαφή με τον εκπρόσωπο μου. Μπορώ να σας πω ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, είναι ψέμα. Το έχω πει και το επαναλαμβάνω: Δεν ξέρω πότε θα γίνει αλλά ξεκάθαρη επιθυμία μου είναι όμως να παλέψω για τον τίτλο στην Πορτογαλία. Είναι η επιθυμία μου, ένας στόχος που έχω. Υπάρχουν αυτές οι φήμες. Εγώ έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και από τον σύλλογο με ενημέρωσαν πως δεν υπήρξε κάποια επαφή».

Σχετικά με ποδοσφαιριστές της πρώην ομάδας του και το ενδιαφέρον του για παίκτες της πορτογαλικής αγοράς, ο τεχνικός του Ολυμπιακού ανέφερε πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν κινούνται για την απόκτηση του αμυντικού της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, Πάουλο Ολιβέιρα, καθώς η περίπτωσή του είναι ανέφικτη οικονομικά, ωστόσο επιβεβαίωσε έμμεσα το ενδιαφέρον για τον μέσο της Σπόρτινγκ, Αντρέ Μάρτινς: «Άκουσα για τον Πάουλο Ολιβέιρα, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει βάση. Γίνεται λόγος για 4 με 5 εκατομμύρια ευρώ και όποιοι γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα ξέρουν ότι κάτι τέτοιο είναι αδιανόητο. Δεν έχει νόημα αυτή η συζήτηση. Όσον αφορά τον Αντρέ Μάρτινς, είναι κάτι διαφορετικό διότι είναι ελεύθερος. Δεν είναι αλήθεια ότι έχει υπογράψει. Αλλά πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα περίπτωση».

Μιλώντας για τη χρονιά που πέρασε στην Ελλάδα και στο Λιμάνι ο Σίλβα είπε: «Ήταν μία πολύ καλή πρώτη χρονιά. Ξέραμε ότι ήμασταν το φαβορί, αλλά ήταν αξιοσημείωτος ο τρόπος με τον οποίο κατακτήσαμε τον τίτλο. Καταφέραμε σχεδόν να σπάσουμε όλα τα προηγούμενα ρεκόρ του συλλόγου που είχε πάρει το πρωτάθλημα 42 φορές. Ήταν σημαντικό που πήραμε τον τίτλο, αλλά επίσης και τη φόρμα την οποία μπορέσαμε να έχουμε».

Τέλος, ο Σίλβα στάθηκε στην πίεση που υπάρχει στον Ολυμπιακό, αναφέροντας ότι δεν αρκούν μόνο οι νίκες, καθώς αυτές θα πρέπει να συνδυάζονται και με θέαμα: «Δεν είναι ένας εύκολος σύλλογος, καθώς δεν έχεις μόνο πίεση για νίκες, αλλά και μεγάλη πίεση από τους ίδιους τους οπαδούς της ομάδας για να παίζεις καλό ποδόσφαιρο. Ο Φερνάντο Σάντος έχει πει ότι όποιος προπονήσει ομάδα στην Ελλάδα είναι έτοιμος μετά να προπονήσει οπουδήποτε στον κόσμο. Κι αυτό είναι αλήθεια. Ο Ολυμπιακός ήταν πρωταθλητής τα τελευταία πέντε χρόνια συνεχόμενα και δεν κράτησε τους προπονητές γιατί δεν αρκούν μόνο οι νίκες».

Best of internet