Σαββίδης: «Να καταστρέψουμε την διαφθορά»!

Σαββίδης: «Να καταστρέψουμε την διαφθορά»!

Σαββίδης: «Να καταστρέψουμε την διαφθορά»!

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης έκανε λόγο και για διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την πρόθεσή του να... πολεμήσει ξανά τα όποια κακώς κείμενά του.
Ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ έκανε και δηλώσεις στην μικτή ζώνη της Τούμπας όπου τόνισε μεταξύ άλλων:
«Το θέλαμε πάρα πολύ και το καταφέραμε να πάμε εμείς στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ένα σκαλοπάτι, είναι καινούργιοι στόχοι, είναι μεγάλο το επίπεδο δυσκολίας και περισσότερες οι δυσκολίες. Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές. Ευχαριστώ τον Βλάνταν. Ξεκινήσαμε με μηδέν βαθμούς και τερματίσαμε πρώτοι. Ξεχωριστό ευχαριστώ στον Βλάνταν. Ελπίζω για πολλά χρόνια να είναι ο πρώτος προπονητής του ΠΑΟΚ. Ήταν παίκτης του ΠΑΟΚ, έχει μέσα του το DNA και τη νοοτροπία του ΠΑΟΚ δούλεψε με τη νεολαία του ΠΑΟΚ μπόρεσε να ακούσει τι περιμένουν από αυτόν. Όταν είχα αποφασίσει να συνεχίσουμε με τον Βλάνταν μου είπαν ότι είναι επικίνδυνο βήμα, ότι είναι ρίσκο. Ρώτησα τον Βλάνταν αν είναι έτοιμος. Μου είπε ναι πάμε μπροστά. Άλλο ένα μυστικό που θα ήθελα να σας πω. Στον Βλάνταν είχα προτείνει τον ρόλο του προπονητή και πέρσι, αλλά αυτός μου είπε να περιμένω και το δέχτηκα και είμαι χαρούμενος που δεν είπε αμέσως ναι και ζήτησε έναν χρόνο και θέλω να τον ευχαριστήσω να έχει την τιμή και το καμάρι και τη μεγάλη ευθύνη να είναι πρώτος προπονητής του ΠΑΟΚ.
Είμαι πεπεισμένος για τις συνθήκες εργασίας που θα το προσφέρουμε, ότι θα χτίσει μια ομάδα για πολλά χρόνια. Μπορεί να το αποδείξει ότι θα χτίσει την ομάδα και το λέω με μεγάλη χαρά. Εξ ονόματος του γιού μου θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες και τον Βλάνταν για το δώρο που έκαναν για τον γάμο του.
Κάποιος έπρεπε να φύγει στεναχωρημένος σήμερα. Ο ΠΑΟΚ το άξιζε και τα κατάφερε. Θα καταστρέψουμε το διεφθαρμένο σύστημα. Θα είναι μια νέα σεζόν και ενδιαφέρουσα. Με τέτοιο σύστημα δε θέλουμε να συμμετέχουμε.Στο Μακεδονία Παλάς 32 ενώσεις μαζεύτηκαν για να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο. Είναι στόχος μας. Είναι καλό που πολλές ομάδες το θέλουν και αυτό και ο ΠΑΟΚ ηγείται αυτής της προσπάθειας. Η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός, η Ξάνθη, ο Πλατανιάς, ο Πανιώνιος, τα Γιάννενα, ο Παναιτωλικός έχουν κουραστεί με αυτό το σύστημα. Όλοι οι φίλαθλοι περιμένουν την αλλαγή.
Μέχρι τώρα έπρεπε να σκεφτόμασταν κάθε παιχνίδι. Δύο ανθρώπους εμπιστεύομαι. Τον Λούμπος τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ και τον Βλάνταν τον προπονητή. Θα μου παρουσιάσουν τις επόμενες ημέρες το πρόγραμμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα