Βίτορ: «Δεύτερο σπίτι μου ο ΠΑΟΚ»

Βίτορ: «Δεύτερο σπίτι μου ο ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Βίτορ: «Δεύτερο σπίτι μου ο ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Μιγκέλ Βίτορ χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ ως δεύτερο σπίτι του και ουσιαστικά είπε «αντίο» στον «Δικέφαλο» του Βορρά, αν δεν υπάρξει ανατροπή δεδομένων.

Ως δεύτερο σπίτι του χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ ο Μιγκέλ Βίτορ, ο οποίος αναφέρθηκε στο μέλλον του και ουσιαστικά είπε «αντίο» στον «Δικέφαλο» του Βορρά, αν δεν έχουμε ανατροπή στα υπάρχοντα δεδομένα.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για το μέλλον του: «Αυτή τη στιγμή δεν είναι δική μου η απόφαση. Η ομάδα έχει τον τελευταίο λόγο. Είμαι πολλά χρόνια εδώ εγώ και η οικογένεια μου. Πέρασα πολύ όμορφα. Έτσι είναι η ζωή, αν δεν αλλάξει κάτι».

Για το πότε θα ξέρει οριστικά: «Αυτή η κουβέντα που είχαμε, είναι ότι θα είχα μια ενημέρωση πριν τα πλέι οφ. Δεν είχα. Με παράπονο το λέω. Δεν είχα να αποδείξω κάτι σε αυτά τα έξι ματς, είμαι τρία χρόνια εδώ. Αλλάξαμε πολλούς προπονητές, έδειξα ποιος είμαι και τι μπορώ να κάνω. Θα ξαναμιλήσουμε αύριο-μεθαύριο αν μπορεί να αλλάξει κάτι, αλλά θα πρέπει να δω κι εγώ τι θα κάνω, μιλάμε για τη ζωή μου».

Για το τι νιώθει για τον ΠΑΟΚ: «Είναι το δεύτερο σπίτι μου. Πέρασα πολύ ωραία χρόνια εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω οπαδούς, συμπαίκτες, όλους. Να πω επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Σαββίδη που έχει επενδύσει πολλά λεφτά έχει δώσει μια προοπτική, γιατί τα τελευταία χρόνια κάπως σπαταλήθηκαν τα χρήματα που επένδυσε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα